Горещо Новини

Ново 20: Уволниха Стефан на Гала от “На кафе”! (водещата няма думата – скандални подробности)

След Милен Цветков, Нова ТВ взе “главата” и на Стефан на Гала!

Страшна чистка е започнала в Нова ТВ. След като преди дни стана ясно, че Милен Цветков е уволнен, днес “падна главата” и на мъжа на Гала. Стефан Николов официално е аут от предаването “На кафе”, чиито пореден сезон ще стартира без него.

Новината е абсолютно достоверна и е съобщена първо в новия брой на списание “Love Style”, което излиза утре на пазара. Както може да се предположи, водещата Гала е последната, очаквала подобен развой на събитията.

Из коридорите на медията се носи слухът, че Стефан Николов е бил пожертван именно заради скандалното уволнение на Милен Цветков. Припомняме, че маса зрители и колеги на Цветков скочиха в негова защита. И обвиниха телевизията, че държи на работа некадърници като Гала и мъжа й, вместо сериозни журналисти.

“Официалната версия на Нова телевизия е, че прави съкращения от разходите за заплати, но истината е друга. Решиха да се разделят със Стефан, защото той към днешна дата им е най-удобен. Беше кратко в ефир, не е журналист и с уволнението му ще оправдаят, поне отчасти, спирането на “Часът на Милен Цветков”, коментират източниците.

Решението на ръководството изправило на нокти Гала, която обаче няма думата по въпроса. Ясно е, че тя е на заплата в Нова ТВ, както и половинката й беше доскоро. Не е в позицията на Слави Трифонов, който сам коли и беси в шоуто, на което е собственик.

В интерес на истината, червеният картон за Стефан Николов май натъжи само него и Гала. Знаем, че още от самото начало, повечето зрители не го одобриха и не спираха да настояват за отстраняването му.

Те обвиняваха Гала в шуробаджанащина и не спираха да плюят самата медия, в която връзките са над всичко. С уволнението на Стефан, телевизията ще спести 3 бона от заплатата му и ще си измие ръцете – ни лук яла, ни мирисала…

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.