Никой не очакваше това от Гала: Съобщи го публично! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/nikoy-ne-ochakvashe-tova-ot-gala-saobshti-go-publichno-vizh-tuk/50428 Goreshto.net
Никой не очакваше това от Гала: Съобщи го публично! (виж тук)

Гала съобщи новина, която никой не очакваше!

Водещата на "На кафе" Гала взриви обществеността с признанието, което направи. Никой не очакваше това точно от нея, но ето, че се оказа факт. Блондинката, която от години ежедневно е на екран - къде обичана, къде мразена, разкри, че е искана за... депутат. Нещо повече - предложили са й тлъстата сума от 100 000 лева, само за да се кандидатира и да влезе в избирателните листи. Разбира се, офертите са били за нейния роден град Плевен, откъдето е щяла да бъде избирана. Самата Гала разказа това като поясни, че е имала не едно, а цели три предложения за народен представител, пише вестник "Всеки ден". Първото от тях е било още през далечната 2005-та година, когато лично Симеон Сакскобургготски се сетил за нея. Идеята на Царя е била да събере в редиците на партията си чисти лица. На хора, които народът вярва и обича. По онова време Гала се радваше на завиден рейтинг, не беше втръснала на зрителите и тъкмо това я правило идеална за кандидатурата. Второто предложение дошло от партия ГЕРБ четири години по-късно. Тогава хората на Бойко Борисов искали да я сложат на второ място в листата на родния й Плевен. Третата оферта за депутат пък била от "Зелените", които преди две години я потърсили с невероятно и доста апетитно предложение. Гала така и не пожелава да разкрие коя от трите партии е била готова да й цака 100 бона на ръка, но признава, че сумата е наистина колосална за нея.

"Години наред трябва да работя, за да събера тези пари. От тези разговори осъзнах каква огромна пропаст има между политиците и народа. И с какви суми боравят хората от властта. Истината обаче е, че никога не съм се виждала като политик и не искам да се занимавам с това. Не и в България. Не и при цялата нечестност и мръсотия у нас", категорична е водещата.

Тя не разкри какъв съвет й е дал половинката й Стефан Николов по въпроса, но двамата успяват да преживяват прилично с нейната и негова заплата в телевизията. По последни данни Гала се разписва месечно под сумата от 20 000 лева. Докато новобранецът Стефан Николов се задоволява с 5 000 на месец, но за едва половин час на екран. Дай Боже всеки му такава заплатка!...

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.