Новини Шоубизнес

Никой не очакваше това от Гала: Съобщи го публично! (виж тук)

Гала съобщи новина, която никой не очакваше!

Водещата на “На кафе” Гала взриви обществеността с признанието, което направи. Никой не очакваше това точно от нея, но ето, че се оказа факт. Блондинката, която от години ежедневно е на екран – къде обичана, къде мразена, разкри, че е искана за… депутат.

Нещо повече – предложили са й тлъстата сума от 100 000 лева, само за да се кандидатира и да влезе в избирателните листи. Разбира се, офертите са били за нейния роден град Плевен, откъдето е щяла да бъде избирана.

Самата Гала разказа това като поясни, че е имала не едно, а цели три предложения за народен представител, пише вестник “Всеки ден”. Първото от тях е било още през далечната 2005-та година, когато лично Симеон Сакскобургготски се сетил за нея.

Идеята на Царя е била да събере в редиците на партията си чисти лица. На хора, които народът вярва и обича. По онова време Гала се радваше на завиден рейтинг, не беше втръснала на зрителите и тъкмо това я правило идеална за кандидатурата.

Второто предложение дошло от партия ГЕРБ четири години по-късно. Тогава хората на Бойко Борисов искали да я сложат на второ място в листата на родния й Плевен.

Третата оферта за депутат пък била от “Зелените”, които преди две години я потърсили с невероятно и доста апетитно предложение. Гала така и не пожелава да разкрие коя от трите партии е била готова да й цака 100 бона на ръка, но признава, че сумата е наистина колосална за нея.

“Години наред трябва да работя, за да събера тези пари. От тези разговори осъзнах каква огромна пропаст има между политиците и народа. И с какви суми боравят хората от властта. Истината обаче е, че никога не съм се виждала като политик и не искам да се занимавам с това. Не и в България. Не и при цялата нечестност и мръсотия у нас”, категорична е водещата.

Тя не разкри какъв съвет й е дал половинката й Стефан Николов по въпроса, но двамата успяват да преживяват прилично с нейната и негова заплата в телевизията.

По последни данни Гала се разписва месечно под сумата от 20 000 лева. Докато новобранецът Стефан Николов се задоволява с 5 000 на месец, но за едва половин час на екран. Дай Боже всеки му такава заплатка!…

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.