България Новини

ЧЕСТИТО: Мария Игнатова хвърли бомбата, с Рачков стават родители! (Митко плакал с часове – виж тук)

Мария Игнатова и Димитър Рачков ще гушнат първата си обща рожба!

Месеци след като се събраха отново и дори сключиха граждански брак, Мария Игнатова и Димитър Рачков хвърлиха бомбата. С новината, че скоро ще стават родители, всеки за втори път. Да, чаровната водеща на “Господари на ефира” е бременна и то по естествен начин.

Това разкриха близки до любимата на много българи двойка като опровергаха клюките, че блондинката се е подлагала на ин витро зачеване.

“Мария няма репродуктивни проблеми, тя просто се боеше да забременее и смяташе, че ще си остане само с Виктор. Страхът й беше напълно нормален като се има предвид, че след раждането му се разболя и едва я спасиха”, коментират източниците.

Именно Рачков бил този, който променил мисленето на Мария и я накарал да поиска второ бебе. Знаем, че двамата се разделиха най-вече заради липсата на общо дете и истинско семейство. Тогава Рачков даде на Игнатова да разбере, че повече не иска да живеят като приятелчета и съквартиранти.

Двамата опитаха да я карат един без друг доста време, но осъзнаха, че са нещастни. След като Мария Игнатова първа потърси близостта на Рачков, тя го направи с готовността най-после да станат родители.

Към момента щастливите влюбени не са оповестили новината от чисто сеуверие, а за нея знаели само семейство Халваджиян и най-близките им хора. Източниците разказват, че реакцията на Димитър Рачков след новината на Мария Игнатова е била повече от покъртителна.

“Плакал е с часове, просто не е могъл да се спре. Разбира се, това са най-благодатните сълзи на щастие. Митко обожава Мария, тя е жената, която е обичал с цялото си сърце. И само мисълта, че ще има дете от нея, го накара да полудее от радост”, споделят запознати.

Откакто разбрал, че Мимето трябва да се храни и пази за двама, Рачков треперел над нея като орлица. Редовно й поднасял закуската в леглото, почиствал и пазарувал за вкъщи и не й давал да се изморява с абсолютно нищо.

Честито на двамата сладури и дано всичко с бременността и раждането на бебето да върви перфектно!

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.