Новини Шоубизнес

Айде, взеха се: Мария Игнатова и Рачков сключиха граждански брак! (виж тук)

Честито семейство на Мария Игнатова и Димитър Рачков!

Хайде, разгеле! Случи се! Мария Игнатова и Димитър Рачков най-после са истинско семейство. След толкова години заедно и купища перипетии, двамата сключиха граждански брак. Това разкри лично братът на актьора Петър, който също е присъствал на сватбата.

Само по себе си, това е своего рода сензация, тъй като знаем, че Димитър Рачков и брат му не си говореха от доста време. Водещият на “Господари на ефира” и “Като две капки вода” се разочарова от Петър и вдигна ръце от него, след като безкрайно много пъти го измъкваше от неприятности.

Припомняме, че Петър неведнъж си имаше проблеми със закона, но това сега е друга тема. Връщаме се на сватбата на Мария Игнатова и Димитър Рачков, която се състоя преди около две седмици. Венчавката е била тайна и на нея са присъствали само неколцина близки приятели и роднини на двойката.

Очаква се, че подобно на Светлана и Християн Гущеров, двамата ще направят второ тържество, вече пищно и голямо, с много гости. На него обаче също едва ли ще присъстват медии. Просто, защото Рачков и настоящата му вече съпруга доста се напатиха от клюките за тях през годините.

Както знаем, те бяха разделени от 2017-та и то заради прегрешения на Мария Игнатова. Тя беше уловена в забежка с атлета Енчо Керязов, който обаче бързо я разкара и се върна при жена си.

А Мария усети, че друг няма да я обича и търпи така, както го правеше години наред Митко и бързо подви опашка. Комикът я прие обратно, защото още силно я обича, но постави и условието връзката им да претърпи развитие.

Е, очевидно това е първата крачка към въпросното развитие – двамата вече са законно семейство. А за следващата се сещаме веднага – едно дете, което да ги радва и да ги сближи още повече. Честито и много здраве и щастие на младоженците!

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

One Comment

  1. Явно статията е за Петър. Припомняме, че сензация се търси в мръсното..

    Reply

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.