Жълто Новини

Съпругата на Асен Блатечки размаза окончателно Диляна Попова, вижте! (СНИМКИ)

Диляна Попова не може да си намери място от ужас, че жената на Асен Блатечки я победи тотално и на всички фронтове!

Когато преди 3 години се разбра за извънбрачната връзка на Асен Блатечки с Диляна Попова, мнозина съжалиха Катерина Горанова. Тя обаче показа характер, взе се в ръце и днес е нов човек.

Катя вече е много по-красива и причината е стремежът й да надделее над Диляна. Манекенката само по това я биеше преди, но вече дори и то не й остана.

Законната жена на Асен Блатечки се е разхубавила дотам, че някои даже не могат да я познаят. Тя си е пуснала по-дълга коса и е променила грима си към по-чист.

Това стана ясно по време на премиерата на новия филм на Блатечки и Катя. Двамата са режисьори на проекта, който бе представен за първи път във Варна. “Бензин” от днес се върти и по кината.

Така Катерина Горанова доказа, че може да се справи изцяло с Диляна Попова. Не само не й позволи да й отнеме съпруга, но и я задмина по красота.

Дидето е точно на обратния полюс. Откакто роди, тя не може да си върне предишната визия. Актрисата е с доста увиснало тяло, пълно с целулит.

Катя признава, че Асен много я е наранил, но е намерила начин да му прости. Двамата седнали и цяла нощ разговаряли за бъдещето си. Тогава решили, че трябва да останат заедно.

“Катя е моята сродна душа. Направих много грешки, но знам, че това е жената за мен.” – признава днес Асен Блатечки.

Актьорът има извънбрачен син от Диляна. Той го призна, но все по-рядко го вижда. Причината е, че се страхувал да не би жена му да се обиди, че ходи при другото си семейство.

Катерина Горанова доказа, че може да бъде много силна жена. Вижте обаче колко привлекателна е станала!

 

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.