Симеон Колев в ефир: С Мариана не сме заедно от 2,5 години! (ето я цялата истина за раздялата им)

https://goreshto.net/novini/simeon-kolev-v-efir-s-mariana-ne-sme-zaedno-ot-25-godini-eto-ya-cyalata-istina-za-razdyalata-im/50456 Goreshto.net
Симеон Колев в ефир: С Мариана не сме заедно от 2,5 години! (ето я цялата истина за раздялата им)

Симеон Колев призна за раздялата си с водещата Мариана Векилска!

Разделени, събрани, скарани, отново разделени... От години медиите въртят едно и също за водещата Мариана Векилска и мъжа й Симеон Колев. Слуховете обикновено се оказваха силно преувеличени, но ето, че дойде моментът на истината. При това изречена от устата на самия Симеон Колев в ефира на Нова телевизия. Журналистът гостува в предаването на Гала "На кафе", където трябваше да представи новата си книга. Вместо за нея обаче, блондинката го зачекна по доста щекотливи въпроси, в това число и отношенията му с Векилска. Оказа се, че двамата наистина не са заедно и то от много, много време. "С Мариана сме разделени, да. Само че не сме разделени от вчера или от онзи ден, а вече от 2,5 години. Това е положението - ето, казах го публично. Така че се надявам интересът на медиите вече да престане и да ни оставят да си живеем живота", обяви Симеон Колев. Той остана доста уклончив относно реалната причина за развода му с Мариана Векилска, но даде да се разбере, че изобщо не са се разбирали. Явно скандалите и крамолите са убили любовта им още отдавна. "Разминахме се и това е. Срещнахме се, влюбихме се, поживяхме, но не продължихме заедно. Никой не е виновен, когато разбереш, че не можеш да живееш под един покрив с отсрещния. Че не ви е хубаво и не сте щастливи заедно. Милиони хора по света осъзнават това всеки ден", усмихва се Колев. Бившият на Мариана Векилска не коментира дали аферата й с Калин Врачански е истина или лъжа, но заяви за себе си, че е свободен мъж. Тук вече май леко послъга, защото от известно време насам често го виждат с млада и непозната за медиите брюнетка. Сватбата на Симеон и Мариана беше през 2004-та година, а почетен гост на събитието беше дъщеричката на водещата от предишния брак - Габи. Освен нея Векилска има и син Момчил от Симеон Колев.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.