Здраве и диети Новини

Мариана Векилска: Приятелка свали така 16 кг. за месец, но аз реших да го направя по-плавно! (обясни точната диета)

Водещата Мариана Векилска постигна драстична промяна в теглото и визията си!

Водещата на Би Ти Ви Мариана Векилска успя да постигне драстична промяна във визията и теглото си. За което вече месеци заслужено обира овациите и комплиментите на познати и непознати.

След редица спекулации по темата за това как е отслабнала, гладувала ли е или се е подлагала на липосукция, Мариана Векилска отсече – нито едно от тях. Под ножа на пластичния хирург тя не е лягала и няма намерение да го прави, защото знае колко много са рисковете.

А, че с глад не се отслабва, това би трябвало да бъде ясно дори на малко дете. Защото след периода на глад идва ужасяващият за всеки човек период на йо-йо ефект. През който не само връщаме изгубените килоглами, но ги качваме в двоен, че и в троен размер.

Истината е, че Векилска е свалила килограмите си с много воля и постоянство. Тя не искала да бърза с диетата, за да не стресира организма си. Макар нейна приятелка, от която научила режима, да успяла да свали цели 16 килограма за месец.

“Аз обаче исках нещата да стават по-плавно. Така не само е по-сигурно и не толкова стресиращо, но и кожата ти не увисва след това. Вместо 16 свалих 9 килограма за месец, но смятам, че и този резултат е забележителен”, грее Мариана Векилска.

И споделя диетата, в която просто трябва да забравим за две неща – солено и сладко. Захар и сол са абсолютното табу и са изключени от менюто. Което е следното за деня:

На закуска се приема първо чаша топла вода, а малко по-късно идва ред на чаша какао без подследители и един портокал. 15-ина минути по-късно може да се хапне и някакъв друг плод, но без банани, грозде или смокини.

На обед се консумира 200 грама обезсолена извара и отново плод, но само от един вид, без да се смесват в едно хранене.

Следобед си угаждаме с шепичка сушени плодове, които засищат глада ни за сладичко. А на вечеря си приготвяме или риба със зелена салата, или 200 грама пилешко/пуешко месо със свежи зеленчуци.

Преди самото лягане може да се хапне малко кисело мляко, но с най-нисък процент масленост. Ако човек иска да свали мтного килограми като приятелката на Векилска, то трябва да спазва това меню четири седмици.

Ако обаче предпочита да отслабне по-бавно и разумно като нея, е достатъчно да го направи за три седмици. А четвъртата може да разнообрази храненето си, както обикновено и при нужда да се повтори курса.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.