Горещо Новини

Морални стожери ли: Каката на Влади Василев от “Господарите” арестувана за… (страшен скандал + снимки)

Репортерът на “Господари на ефира” Влади Василев представи Соня в “Черешката” снощи!

Репортерът на “Господари на ефира” Влади Василев, който от години разнася, както златни скунксове, така и бели лястовици из страната, е участник в “Черешката на тортата” тази седмица. Именно снощи беше неговата вечер, в която той реши да представи сестра си на зрителите.

Е, може би това беше голямата му грешка. Вярно, че Соня е наистина красива млада дама, която болшинството българи явно виждат за първи път. Само че медии и досиета помнят отдавна. От около четири години.

Страшен скандал избухна в мрежата днес, когато сайтът ХотНюз.БГ припомни позабравена информация за каката на Влади Василев (предполага се, че тя е по-голямата от двамата).

Оказа се, че Соня може да не е позната на широката публика, но е отлично позната на… полицията. През 2014-та година тя е била арестувана за набавяне на красиви момичета срещу заплащане.

След като завършва Класическата гимназия в столицата, Соня се цани за пиар на “екзотичен” и горещ балет. Паралелно с това тя е организатор на различни конкурси за красота по морето и в София. Въпросният балет дори се е изявявал в шоуто “Музикална академия”, както и в “Шоуто на Слави”.

В един хубав ден на 2014-та обаче, сестричката на Влади Василев е арестувана за търговия с плът. Според служителите на МВР Соня е използвала връзките си във Вип-средите, за да набавя моми танцьорки и моделки. Чиято цена е била между 600 и 1000 лева. Найс, а?!…

В ареста Соня е държана 24 часа, след което е освободена срещу заплащане и с мярка за неотклонение парична гаранция, припомня ХотНюз.БГ. Странно защо, след като случаят вече удобно е забравен, Влади реши да я покаже снощи в “Черешката на тортата”.

Зрители избухнаха в мрежата възмутени и се нахвърлиха към самото предаване “Господари на ефира”. Което, по думите им, уж било стожер на моралните ценности и преследва нарушители, а си затваря очите за мръсотията в собствения си двор.

Влади Василев

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.