Ексклузивно: Мария Игнатова съсече "Господарите"! (никой не очакваше това от нея)

https://goreshto.net/novini/ekskluzivno-mariya-ignatova-saseche-gospodarite-nikoy-ne-ochakvashe-tova-ot-neya/50419 Goreshto.net
Ексклузивно: Мария Игнатова съсече "Господарите"! (никой не очакваше това от нея)

Мария Игнатова остави без думи екипа на "Господари на ефира"!

Перлата на "Господари на ефира" Мария Игнатова нанесе страшен удар на екипа и най-вече на продуцента Джуди Халваджиян. Чаровната блондинка, която години наред поддържаше рейтинга на предаването с красотата и харизмата си, стори неочакваното. А именно - съобщи решението си да слезе от екран. Това разкриха ексклузивно източници от кухнята на Нова телевизия. Мария Игнатова няма да се върне в ефир след лятната отпуска на "Господарите", но няма да я гледаме и в идния сезон на "Х Фактор". Причината е ренесансът на връзката й с Димитър Рачков и решението на двамата да станат родители. Както се разбра преди дни, Игнатова вече посещава гинекологична клиника и се готви да се подложи на ин витро процедура за зачеване. Липсата на общо дете беше основният мотив за раздялата им с Рачков преди близо година, която едва не съсипа Мария. Русокоската категорично отрича твърденията да е слагала рога на Рачков с Енчо Керязов или с който и да било друг. В един момент двамата просто усетили, че живеят като съквартиранти, а рутината и битовизмите сякаш приспали чувствата им един към друг. След "освежителната" раздяла Игнатова осъзна, че не може да живее без своя Митко. Който обаче й постави условие - или създават истинско семейство, или всеки поема по пътя си. "Желанието на Димитър е повече от логично и нормално. Не може цял живот да съжителства с жената, която обича просто ей така. И като му скимне на някого, да си хваща чукалата. Детето осмисля всичко и именно това винаги им е липсвало", обясняват източниците. Вече е решено, че Игнатова и Рачков ще си правят бебе чрез ин витро, а блондинката излиза в заслужен и засега неограничен отпуск. Новината едновременно зарадвала и натъжила колегите и екипа на "Господарите", защото липсата на Мария може да срине рейтинга на предаването. "Джуди отлично знае какво прави една красива и харизматична водеща за имиджа на всяко шоу. На адреналинките не може да се залага, те са просто пълнеж. Дойде му изневиделица решението на Мария, но я обича и със сигурност ще пази мястото й, докато реши да се върне", убедени са източниците.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.