България Новини

Чудовищен скандал: Президентът Румен Радев хвърля оставка (Йотова заема мястото – още подробности)

Президентът Румен Радев хвърля оставка, а Илияна Йотова заема мястото му?!

Чудовищен скандал се разгоря в мрежата след новината, че президентът Румен Радев хвърля оставка. А мястото му ще заеме вицето Илияна Йотова. Да, това беше оповестено публично в ефира на телевизия ПИК от собственикът й Недялко Недялков. И журналистките Ива Николова и Звездомира Мастагаркова.

Тримата се обединиха в извънредно коментарно студио, в което съобщиха пъкления план за бъдещата политика на държавата. При това в доста близко бъдеще.

Недялков заяви, че Румен Радев и Корнелия Нинова се опитват да направят пуч срещу кабинета на Бойко Борисов и да заграбят властта. Към днешна дата лидерката на БСП не се ползва с особен респект от собствените си депутати и отдавна се говори за свалянето й.

Точно това, както и идеята за нова партия, ще накара Румен Радев обиден да хвърли оставка като държавен глава. И да оглави редиците на новосформирана партия, обяснява Недялков. Корнелия Нинова ще бъде първата, която ще се присъедини към партията на Радев и ще се опита да привлече в нея възможно повече лица от левицата.

“Румен Радев ще подаде оставка под предлог, че не може да комуникира нормално с кабинета на Борисов, както и с тежката корупция в държавата. Това е много удобно и ще е идеален шанс да представят собствената си партия с Нинова. Така и ударът ще бъде двоен – към кабинета и към самата БСП”, вещае Недялко Недялков.

Паралелно от Радев и Нинова, Слави Трифонов също ще представи новата си партия. Чиито аватар, забележете, щяла да бъде Мая Манолова. Омбудсманът ще оглави партията на Дългия ако не успее да заеме мястото на Корнелия в столетницата.

Думите, изречени в ефира на телевизия ПИК, приличат досущ на световната конспирация. И само времето ще покаже дали ще се окажат истина, или поредният опит да се омаца и оклепа всичко, че да лъсне “ореолният” образ на самия Бойко Борисов.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

One Comment

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.