Чудовищен скандал: Президентът Румен Радев хвърля оставка (Йотова заема мястото - още подробности)

https://goreshto.net/novini/chudovishten-skandal-prezidentat-rumen-radev-hvarlya-ostavka-yotova-zaema-myastoto-oshte-podrobnosti/50447 Goreshto.net
Чудовищен скандал: Президентът Румен Радев хвърля оставка (Йотова заема мястото - още подробности)

Президентът Румен Радев хвърля оставка, а Илияна Йотова заема мястото му?!

Чудовищен скандал се разгоря в мрежата след новината, че президентът Румен Радев хвърля оставка. А мястото му ще заеме вицето Илияна Йотова. Да, това беше оповестено публично в ефира на телевизия ПИК от собственикът й Недялко Недялков. И журналистките Ива Николова и Звездомира Мастагаркова. Тримата се обединиха в извънредно коментарно студио, в което съобщиха пъкления план за бъдещата политика на държавата. При това в доста близко бъдеще.

Недялков заяви, че Румен Радев и Корнелия Нинова се опитват да направят пуч срещу кабинета на Бойко Борисов и да заграбят властта. Към днешна дата лидерката на БСП не се ползва с особен респект от собствените си депутати и отдавна се говори за свалянето й.

Точно това, както и идеята за нова партия, ще накара Румен Радев обиден да хвърли оставка като държавен глава. И да оглави редиците на новосформирана партия, обяснява Недялков. Корнелия Нинова ще бъде първата, която ще се присъедини към партията на Радев и ще се опита да привлече в нея възможно повече лица от левицата. "Румен Радев ще подаде оставка под предлог, че не може да комуникира нормално с кабинета на Борисов, както и с тежката корупция в държавата. Това е много удобно и ще е идеален шанс да представят собствената си партия с Нинова. Така и ударът ще бъде двоен - към кабинета и към самата БСП", вещае Недялко Недялков. Паралелно от Радев и Нинова, Слави Трифонов също ще представи новата си партия. Чиито аватар, забележете, щяла да бъде Мая Манолова. Омбудсманът ще оглави партията на Дългия ако не успее да заеме мястото на Корнелия в столетницата. Думите, изречени в ефира на телевизия ПИК, приличат досущ на световната конспирация. И само времето ще покаже дали ще се окажат истина, или поредният опит да се омаца и оклепа всичко, че да лъсне "ореолният" образ на самия Бойко Борисов.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.