България Новини

Уникум: Думите на Деси Радева за Борисов са абсурдни! (съпругата на Румен Радев шокира)

Президентшата Деси Радева не спира да вижда заплаха в Бойко Борисов!

Първата дама, както имат навика да я наричат, макар у нас подобно понятие да не съществува, не спира да вижда заплаха в Бойко Борисов. Съпругата на президента Румен Радев – Деси Радева продължава да дърпа конците на мъжа си, без да се интересува от хорското неодобрение.

Източници от “Дондуков” 2 разкриха пред агенция ПИК, че обидата и сръдните на държавния глава към премиера, са подклаждани именно от жена му.

Припомняме, че преди дни, по време на брифинга си , Румен Радев остро порица Борисов. Затова, че си е позволил да покани на официална визита в България турския президент Ердоган, без да се консултира с него. “Обидно е да научавам за подобна среща от медиите. Но това не е обида към мен, а към българите и държавата ни”, заяви президентът.

Само в рамките на седмица у нас пристигнаха и се изредиха на срещи с министър-председателя германският канцлер Ангела Меркел, както и премиерите на Чехия и Япония.

“Всички те се срещнаха очи в очи с Борисов като Меркел още от летището го нарече просто Бойко. Само това показва колко близък го чувства и колко му симпатизира. Нито тя обаче, нито останалите чуждестранни гости не се срещаха с Радев. И не само не се срещнаха, но дори не попитаха за него”, коментират източниците от президентството.

Всичко това накърнило гордостта на държавния глава, който обаче бил още по-надъхан от половинката си. Деси Радева не спирала да му повтаря, че трябва да стои далеч от Борисов и да се разграничава от него.

“Стой колкото се може по-далеч от Бойко Борисов и бягай от него като дявол от тамян. В противен случай ще ти падне рейтингът”, обяснявала Десислава Радева на мъжа си, пише ПИК.

Припомняме, че на няколко пъти досега президентът и премиерът направиха опити да стоплят отношенията си чрез неформални срещи. Румен Радев почти винаги декларираше, че е готов да направи компромиси, но впоследствие винаги се отмяташе.

Именно в това била ролята на Деси Радева, която пилотът слуша почти за всичко. “Няма лошо, но нека да се вслушва в нея у дома. А не, когато е на работа и става дума за държавното управление”, убедени са източниците.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.