Финтираха всички: Светлана и Гущеров сключиха брак вчера! (МНОГО СНИМКИ от тържеството)

https://goreshto.net/novini/fintiraha-vsichki-svetlana-i-gushterov-sklyuchiha-brak-vchera-mnogo-snimki-ot-tarzhestvoto/50442 Goreshto.net
Финтираха всички: Светлана и Гущеров сключиха брак вчера! (МНОГО СНИМКИ от тържеството)

Светлана Василева и Християн Гущеров вече са съпруг и съпруга!

Честито на новото семейство Гущерови. Да, правилно прочетохте. Светлана Василева и Християн Гущеров вече са официално женени. А плеймейтката прие фамилното име г-жа Гущерова. Така чаканото събитие, което беше насрочено за 12 юли, изненадващо се състоя дни по-рано - на 1 юли. Двамата влюбени умело финтираха всички и оставиха с пръст в уста десетките папараци, които "точеха" апаратите си за идния четвъртък.

Вместо да се чудят как да избягат и да се скрият от нахалните репортери, Светлана Василева и Християн Гущеров избраха малката измама. Необезпокоявани от никого, двамата сключиха граждански брак само в компанията на неколцина близки приятели и своите родители.

Булката беше облечена в красива и късичка бяла рокля на дизайнера Борче Ристовски. А на снимките, които лъснаха преди часове в Инстаграм, се вижда красивата и стилна сватбена халка. Светлана я е поставила върху годежния си пръстен с огромен диамант, а самата халка също е цялата обсипана с диаманти. Милена Пилева и Николай Кънчев са били кумове на младоженците като за Милена знаем, че е най-добрата приятелка на Светлана от много години. След сключване на брака, бутиковата компания се е почерпила в изискан столичен ресторант, а после са продължили веселбата в палата на Гущеров в Бояна. "Противно на злобните писания, че бащата на Християн не одобрява Светлана и не я иска за снаха, той и бившата му жена честитиха подобаващо на младоженците. Бяха до тях и се радваха искрено на любовта им. Колкото до подаръка, да, голям е и много скъп, но какъв е точно, това двамата трябва да разкрият сами", коментираха близки до младоженците. И побързаха да уточнят, че Василева още не е бременна, но двамата с Гущеров се надяват скоро да станат родители. Все още не е ясно дали младото семейство ще направи обещания голям и шумен купон на 12 юли, както беше предвидено. Той трябваше да се състои в хотел "Балкан" (Шератон) от 18.30 часа, според указаното на изпратените вече покани.   Светлана Василева  

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.