България Новини

Финтираха всички: Светлана и Гущеров сключиха брак вчера! (МНОГО СНИМКИ от тържеството)

Светлана Василева и Християн Гущеров вече са съпруг и съпруга!

Честито на новото семейство Гущерови. Да, правилно прочетохте. Светлана Василева и Християн Гущеров вече са официално женени. А плеймейтката прие фамилното име г-жа Гущерова.

Така чаканото събитие, което беше насрочено за 12 юли, изненадващо се състоя дни по-рано – на 1 юли. Двамата влюбени умело финтираха всички и оставиха с пръст в уста десетките папараци, които “точеха” апаратите си за идния четвъртък.

Вместо да се чудят как да избягат и да се скрият от нахалните репортери, Светлана Василева и Християн Гущеров избраха малката измама. Необезпокоявани от никого, двамата сключиха граждански брак само в компанията на неколцина близки приятели и своите родители.

Булката беше облечена в красива и късичка бяла рокля на дизайнера Борче Ристовски. А на снимките, които лъснаха преди часове в Инстаграм, се вижда красивата и стилна сватбена халка.

Светлана я е поставила върху годежния си пръстен с огромен диамант, а самата халка също е цялата обсипана с диаманти. Милена Пилева и Николай Кънчев са били кумове на младоженците като за Милена знаем, че е най-добрата приятелка на Светлана от много години.

След сключване на брака, бутиковата компания се е почерпила в изискан столичен ресторант, а после са продължили веселбата в палата на Гущеров в Бояна.

“Противно на злобните писания, че бащата на Християн не одобрява Светлана и не я иска за снаха, той и бившата му жена честитиха подобаващо на младоженците. Бяха до тях и се радваха искрено на любовта им.

Колкото до подаръка, да, голям е и много скъп, но какъв е точно, това двамата трябва да разкрият сами”, коментираха близки до младоженците. И побързаха да уточнят, че Василева още не е бременна, но двамата с Гущеров се надяват скоро да станат родители.

Все още не е ясно дали младото семейство ще направи обещания голям и шумен купон на 12 юли, както беше предвидено. Той трябваше да се състои в хотел “Балкан” (Шератон) от 18.30 часа, според указаното на изпратените вече покани.

 

Светлана Василева

 

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.