България Новини

На Мария й прималя: Виж къде Гущеров заведе Светлана Василева и как я глези! (МНОГО СНИМКИ от невиждания лукс)

Християн Гущеров глези годеницата си Светлана Василева като кралица!

Мария и Християн Гущеров са прясно разведени, а той вече не си и спомня за певачката. Светлана Василева е тази, която е заела мислите и чувствата му към момента. А изненадите и глезотиите, с които той я радва, са достойни за холивудска звезда.

След като на Свети Валентин Гущеров подари романтична почивка на любимата си хотел “Четирите сезона” в Будапеща, днес той я глезоти в Дубай. При това в тузарска вила с частен басейн, нощувката в която струва над 2000 долара на нощ.

Любовното гнезденце на двойката в Дубай е само на самия бряг и на метри от водата. А обзавеждането вътре би зарадвало и арабски шейх. Въпреки това обаче, Светлана Василева не спира да работи. Разбира се, рекламирайки козметични продукти в мрежата.

Последната презентация, която направи директно от Дубай, е на уникален серум за лице, възвръщащ младостта, тонуса и еластичността на кожата. Това накара и мнозина да я сравнят с бившата на Гущеров – Мария.

“Докато Мара само му цоцаше парите, то Светлето работи. Не само Николета Лозанова може да се счита за топ сензация в рекламата и продажбите на различни продукти. Един поглед в страницата Инстаграм на Светлана доказва, че тя е не по-малко наемана от НиЛо-то”, коментират потребители в мрежата.

Забелязва се обаче и друга разлика между Светлана Василева и Мария по отношение на сина на Добромир Гущеров. И то е, че Хриси не спира да се обяснява в любов на новата си годеница в мрежата, докато през целия си брак с Отварачката не постъпи така нито веднъж.

Ясно е, че сватба ще има и влюбените ще станат семейство. Тепърва обаче ще трябва да изчакаме сами да обявят датата на тържеството, което, както личи, ще бъде върхът на лукса и разкоша у нас. Ако не изберат чужбина за венчавката си, разбира се.

Светлана Василева

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.