Здраве и диети Новини

ВЕЛИКО: Жената слон вече е газела! Свали чудовищните 363 кг. (СНИМКИТЕ, които взривиха света)

Жената слон успя да се раздели с умопомрачителните 363 килограма от теглото си!

Наричаха я жената слон и с пълно право. Тя стана известна по целия свят с чудовищните си 440 килограма живо тегло… Името й е Майра Розалес, а през 2008-ма година тя изживя най-големия кошмар в живота си – обвинена е за убийството на 4-годишния си племенник Елисео.

Престъплението се води по непредпазливост, тъй като Майра смазала детето с туловището си. Предвид кадрите, които виждаме, по онова време тя спокойно би размазала не само дете, но и 30-годишен мъж.

Полицията вижда най-големия зор в живота си, докато я измъква от къщата й, за да я постави в ареста. За огромно щастие на Майра обаче, експертизата доказва, че малкият не е починал от туловището й, а от удар в главата.

Разследването стига до края си като се установява истинският извършител – сестрата на Майра. Самата Майра Розалес склонила да поеме вината й и да се признае за престъпник по невнимание, защото семейството й не вярвало, че ще я оставят зад решетките с тези размери.

След излизането си от ареста и обидните коментари, които чува и чете за себе си от цял свят, Майра решава, че ще направи най-великото постижение в живота си – ще отслабне. И ако досега не сте вярвали, че човешката воля е способна на всичко – воала! Погледнете я втори път!

Днес, свалила от себе си рекордните 363 килограма, тя изглежда наистина зашеметяващо. “Минах през ада, но съм тук, издържах. И промяната си струваше всяко усилие. Не се откъсвах от строгия диетичен режим, който ми беше изготвен от диетолог, а и много тренирах. Правя го и сега. Всичко, всеки залък си консултирах с диетолога”, разказва Майра Розалес.

Към днешна дата тя сияе до мъжа, който я обожава и с когото са заедно вече няколко години. Гледа я като принцеса, но и като героиня, защото подвигът й наистина е нечовешки. Браво, Майра!

Майра Розалес

Майра Розалес

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.