Горещо Новини

Светлана Василева “умили”: Не искам сватба като на простолюдието! (виж какво роди мозъкът й – взриви мрежата)

Светлана Василева много, ама много си повярва!

Скандалната плеймейтка Светлана Василева пристигна от Търговище в София преди години. Които явно са й промили мозъка дотам, че да забрави откъде е тръгнала. Особено след като развя знамето на победата, оплитайки в мрежите си милионера Християн Гущеров.

Откакто е негова годеница и бъдеща съпруга (двамата се женят след по-малко от месец, на 12 юли), Василева навири нос. Толкова нависоко, че ако излезе без чадър в порой, със сигурност ще се удави.

Потвърждава го последното й изказване, което буквално взриви мрежата и накара мнозина да се превиват от смях. Защото… Светлана Василева не искала сватба като на… простолюдието. Забележете и ако трябва си запишете…

За нея венчавка на стойност 20 000 лева е за простите и обикновени хора, към които тя, разбира се, не принадлежи. Това оповестиха скандално източници пред вестник “Уикенд”. А говорим за 20 бона, защото точно толкова решил да отпусне бъдещият свекър Добромир Гущеров на младите.

Знаем, че от самото начало той е твърдо против връзката на сина си със Светлето. И не я одобряваше за гадже на Хриси, камо ли за своя снаха. През последните месеци Добромир се нагледал на това как наследникът му пръска пари с лека ръка по капризите на Василева и изригнал.

Твърдо отказал да им даде исканите 80-100 000 лева за грандиозна сватба край морето, за каквато Светлана мечтаела. Развързал кесията за 20 бона и им казал да се оправят, което разбило душевния мир на блондинката.

Сега, “горката” Светлана ще трябва да се врече във вярност на Гущеров не край морските вълни, а в столичния хотел “Шератон”. Там в момента цените са най-евтини, в сравнение с останалите и предпочитани от елита места.

“Не исках да се омъжвам така, не си го представях. Да се облека и да застана пред олтара като всяка друга обикновена жена. Никога не съм харесвала да ме сравняват с масата. Но нищо, след сватбата ще е друго”, опитвала да се утеши Светлана, надушвайки облагите, които ще добие.

Още повече ако роди и едно-две деца на Християн Гущеров, че да си затвърди позициите и да си гарантира бъдещето.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.