Не е зрителна измама: Светлана Василева се върна при Гущеров снощи! (причината да дотърчи обратно е шокираща + СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/ne-e-zritelna-izmama-svetlana-vasileva-se-varna-pri-gushterov-snoshti-prichinata-da-dotarchi-obratno-e-shokirashta-snimki/50210 Goreshto.net
Не е зрителна измама: Светлана Василева се върна при Гущеров снощи! (причината да дотърчи обратно е шокираща + СНИМКИ)

Светлана Василева отново потъна в прегръдките на Християн Гущеров!

Любов ли да го наречеш, абсурд ли, лудост ли... Само броени дни след като си грабна багажа и офейка като гърмяна от Гущеров, Светлана Василева се върна при него. Това се случи снощи, а в 2 часа след полунощ влюбените гълъбчета пуснаха обща снимка в профилите си. Фотосът беше качен от самата Светлана, която написа "Моят свят, моята любов". На пръв поглед прекрасно, ако не звучеше някак налудничаво. Още повече, че под снимката самият син на Добромир Гущеров й изпраска едно огромно сърце. Ти да видиш!... Първото, което е очеИЗвадно е, че Християн никога не е правил подобни публични жестове. Към никоя жена. Дори и към Мария, за която беше официално женен.

Извинение и прошка ли търси от Светлана Василева, или наистина я обича, това ще се разбере тепърва. Странното е обаче как така блондинката хукна обратно към палата му в Бояна. Само дни, след като избяга от него като попарена и се кълнеше, че не иска повече да чува за любимия си.

Припомняме, че на рождения ден на хубавицата Гущеров не присъстваше. Светлето събра няколко приятели в ресторант в Драгалевци, сред които Коцето, Златка Райкова и Зорница Линдарева. А бившият й дори не й честити празника. Близки до Василева източници обаче хвърлиха страшна бомба пред сайта ХотАрена.Нет като разкриха, че Светлана е склонила да прости и да забрави заради... нова кола. Да, Християн Гущеров обещал да й подари чисто ново возило, само и само да си я прибере обратно. "Той се разкая за раздялата и на няколко пъти викаше приятели на Светлана у дома си. Дори веднъж им е показал цяла чанта, пълна с пари. Каква е била идеята на това и дали им е предложил награда за сдобряването, не е ясно. Но е факт, че Светлето отново е при него", коментират източниците на ХотАрена.Нет. За раздялата на Светлана Василева и Християн Гущеров бяха изтъкнати две причини. Едната е изневяра от негова страна, докато тя е била в Биг Брадър. А другата страстта му към чашката и грубото му отношение към нея. Появиха се и слухове, че Светла е усетила тежестта на ръката на любимия си и затова така скорострелно е офейкала от иначе лъскавия му палат. Както написа вестник "Уикенд". Кое от всичко, изписано по медиите, е вярно и къде е истината. Това към момента си знаят само те двамата. Колко ли време ще трае романтиката и новото им начало обаче?!... Светлана Василева

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.