България Новини

ГИГАНТИ: Слави и Ку-ку бенд с невиждан фурор в Лондон! (ВИДЕА и СНИМКИ, от които ще настръхнете)

Слави Трифонов и Ку-ку бенд накараха 20 000 българи да плачат и да пеят едновременно!

Велики, огромни, гиганти!… Няма по-точни думи за Слави Трифонов и Ку-ку бенд и това, което направиха в Лондон преди броени дни. Шоумен номер едно в България за пореден път доказа, че това определение не му е дадено току-така.

Над 20 000 души препълниха най-голямата зала на Острова – О2 на 9 юни вечерта. Толкова български знамена на едно място, толкова обединени хора, плачещи, смеещи се и пеещи едновременно, не сме виждали. А може и никога да не видим – поне що се отнася до концерт на роден изпълнител.

Разбира се, Слави Трифонов и музикантите от Ку-ку бенд не бяха сами в мисията си. Златните момичета на Илиана Раева от предишния ансамбъл бяха на сцената. На нея излязоха и танцьорите от ансамбъл “Филип Кутев”, уникалните Хасан и Ибрахим, и разбира се, певците на Дългия.

Цялата зала светна в цветовете на националния флаг – бяло, зелено, червено. А визията на концерта и качеството на звука бяха на световно ниво, без никакъв компромис.

Самата Илиана Раева не спираше да поства снимки и видеа от концерта в профила си в мрежата. Съпругата на Наско Сираков не скри изумлението и щастието си от това, което Слави и хората му направиха. Както и от факта, че българите наистина могат да бъдат единни и обединени – стига да знаеш как да го направиш.

“Велик!!!”, написа и златното момиче Цветелина Найденова над снимка, на която тя, Раева и останалите от ансамбъла са се гушнали за спомен със Слави Трифонов.

Както знаем, приходите от концерта, които по първоначални сметки възлизат на 3 милиона лева, ще бъдат дарени изцяло на семействата на деца с увреждания. Така обеща Слави и така ще бъде. Дано поне неколцина от родните политици да последват примера му…

Повече думи обаче са излишни. Оставяме ви да се насладите на еуфорията от концерта и сме сигурни, че ще настръхнете още при първото видео. Както стана и със самите нас. Приятно гледане, българи!

Слави Трифонов

ФИНАЛЪТ✨✨✨✨✨🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬

Публикувахте от Iliana Raeva в 10 юни 2018 г.

Вижте това!Всички пеят “Моя страна..” 🇧🇬❤️🇧🇬❤️🇧🇬❤️🇧🇬❤️🇧🇬✨✨✨✨✨✨✨✨✨

Публикувахте от Iliana Raeva в 10 юни 2018 г.

Все си мисля, че това трябва да се види..Много български знамена в “чудовищната” О2 Arena London🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬Много силни емоции..❤️❤️❤️

Публикувахте от Iliana Raeva в 10 юни 2018 г.

Коментари чрез Facebook

коментара