Защо се мразят вокалистките на Слави Трифонов: Дългия вдигна ръце от Невена и Лилия! (още подробности)

https://goreshto.net/novini/zashto-se-mrazyat-vokalistkite-na-slavi-trifonov-dalgiya-vdigna-race-ot-nevena-i-liliya-oshte-podrobnosti/50356 Goreshto.net
Защо се мразят вокалистките на Слави Трифонов: Дългия вдигна ръце от Невена и Лилия! (още подробности)

Слави Трифонов е поставил ултиматум на певиците си!

Последно предупреждение и железен ултиматум. Това е заявил Слави Трифонов на двете си вокалистки Невена Цонева и Лилия Стефанова. Следващата стъпка ще бъде уволнението на едната от тях. Това разкриха хора от екипа на "Шоуто на Слави". А причината е, че двете момичета просто не могат да се търпят повече. Певиците влудявали колегите си по време на репетиции всеки Божи ден. Просто, защото... не се понасят. "В началото като дойде Невена, имаше няколко дни на студено примирие. Лили се правеше на разсеяна и не й обръщаше внимание. После обаче започнаха да си съскат, да си крещят и постоянно да се топят пред шефа", разказват източниците. Невена Цонева и Лилия Стефанова се мразят толкова, че положението става все по-натърпимо. Лили страдала за Цветелина Грахич, с която се разбираха перфектно и никога не са имали пререкания. "Грахич беше лудичка и дива, но е много добро сърце. С нея винаги можеш да се разбереш с две думи и общуването е много лесно. Докато Неви си придава важности покрай Венко и победата си навремето в "Мюзик Айдъл". Счита се за много по-голяма звезда от Лилия", коментират източниците. Те обаче се опасяват, че ако се наложи Слави Трифонов да изгони някоя от двете, то потърпевшата ще бъде Стефанова. Едва ли шоуменът би си влошил отношенията с Венелин Венков като натири собствената му жена. Което, от друга страна, ще навреди на шоуто, тъй като Цонева отдавна е престанала да се слави като любимка на публиката. Зрителите предпочитат Лилия, която е дъщеря на свещеник и има наистина позитивно и миролюбиво излъчване.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.