България Новини

Потрес: Скандално видео със Сашо Кадиев изтече в мрежата! (Катето Евро и жена му бесни – ВИЖ ТУК)

Сашо Кадиев успя да разгневи Катето Евро и половинката си Таня Тончева!

Зевзекът Сашо Кадиев пак се провини. И успя да разлюти не на шега половинката си Таня Тончева, както и родителката си Катето Евро. Актрисата взе страната на снаха си категорична, че синковецът й би трябвало да е достатъчно пораснал, за да спре да се резили публично.

Това, което докара ядове на главата на Сашо Кадиев, е привидно невинно клипче в мрежата. Водещият на Би Ти Ви е записан преди ефир, докато уж танцува. Танците обаче са нещо коренно различно от стойките и многозначителните движения, които той показва.

При това не пред кого да е, а пред камерата на ослепителната синоптичка Натали Трифонова. Именно тя се залива от смях и провокира Сашо Кадиев да продължи с излагацията си.

Над видеото в профила си, Натали Трифонова все пак решава да си “върже гащите” и да спомене половинката на Кадиев. Тя пише: “При нас сутрин е така. Таня Тончева, мъжът ти е тотално откачен!”.

Благоверната на Сашо става свидетел на клипчето от тага с името си, но отговорът й е лаконичен. “И на него не му е лесно”, казва само Таня като дори не се постарава да прикрие яда си и да пусне емотиконче с усмивка.

Близки до танцьорката разкриха, че Тончева никак не е останала приятно изненадана от лиготиите на мъжа си. Още повече, че тази фамилиарност и близост с Натали Трифонова изобщо не й е по вкуса.

Тя се разгневила не на шега, а Катето Евро плътно застанала зад гърба й и доста време сипела попръжни на главата на синковеца си. Който, в опитите си да бъде вечно интересен и забавен, отдавна вече минава границата.

От доста време насам зрители на “Преди обед” коментират в страницата на предаването, че им е писнало от инфантилните изцепки на Сашко. И твърдят, че харесват много повече екранната му половинка Деси Стоянова.

“Деси е истинска водеща. Сериозна, стилна, улегнала. Може да се шегува, но го прави с мярка и деликатност. А Сашко си мисли, че като се направи на олигофрен или маймуна, ще избие рибата. Е да, ама не! Всяко пресоляване на манджата има обратен ефект”, негодуват зрители в мрежата.

Сашо Кадиев

Сутрин при нас е така 😂 Tanya Toncheva, мъжът ти е откачен! 😂

Публикувахте от Natali Trifonova в 7 юни 2018 г.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

One Comment

  1. Чудо голямо, чак пък потрес…?!? Танцува си добре човекът, по-добре отколкото води предаването. Според мен трябва да му забранят да говори, а само чупки да прави, така по-малко ще дразни зрителите с глупостите си. Истината е, че предаването се крепи на партньорката му, той е за декорация, нещо като фикус, грешката му е че приказва. Нека си танцува, по го бива в това.

    Reply

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.