Уникалнооооо! Сашо Кадиев съобщи новина, която разтърси целия му дом, Катето Евро плаче с глас

https://goreshto.net/novini/unikalnooooo-sasho-kadiev-saobshti-novina-koyato-raztarsi-celiya-mu-dom-kateto-evro-plache-s-glas/49884 Goreshto.net
Уникалнооооо! Сашо Кадиев съобщи новина, която разтърси целия му дом, Катето Евро плаче с глас

Сашо Кадиев и Таня на гребена на щастието!

Актьорът Сашо Кадиев отново е уникално щастлив, защото научи нещо, което разтърси целия му свят. Жена му Таня му съобщи най-милото нещо. Оказва се, че само 2 години след като стана баща, водещият на "Преди обед" ще има още едно дете. Танцьорката е бременна и се очаква по Коледа да дари известния син с още една рожба. Когато научила великата вест, Катето Евро се разплакала от умиление. Актрисата била просто на седмото небе от това, че ще става за втори път баба. Звездата от "Оркестър без име" обожава внучето си Катерина, което е кръстено на нея. В момента актрисата живее само за това да бъде баба и затова е логично, че се е разплакала от щастие, когато е разбрала страхотната новина. Сашо Кадиев отдавна твърди, че иска да има много деца, колкото се може повече. Двамата с Таня не вярват в брака и не се женят, но пък правят цяла детска градина. Едва ли ще спрат с бебетата и след това. "За мен да бъдеш родител е най-удивителното и велико нещо на света. Когато тръгвам сутрин за работа и виждам в огледалото на колата жена ми с дъщеря ми и как ги оставям, понякога ми се насълзяват очите." - признава Сашо Кадиев. Таня също обожава да бъде майка и сякаш е родена за това. В тази насока са и признанията на Катето Евро, която неведнъж е казвала, че е възхитена от начина, по който танцьорката показва своите майчински умения. "Танчето е родена да има деца. Тя се грижи страхотно за Катеринка, просто е страхотна. Понякога даже си мисля, че моят син не заслужава такава жена." - признава Катето Евро. Голямото събитие предстои! Семейството е в очакване на второто бебе в него. Към края на година това ще се случи и домът на Сашо и Таня ще бъде озарен от бебешки писък.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.