Горещо Новини

Шокиращи обрати: Ето какво ще се случи на финала на “Откраднат живот” довечера! (подробности + СНИМКИ)

Любимият сериал “Откраднат живот” ще държи до последно зрителите в напрежение!

Броени часове остават до финала на петия сезон на “Откраднат живот”. Любимият сериал ще държи зрителите в напрежение цели два часа довечера. А обратите в него ще са наистина непредвидими.

Две сватби ще изненадат феновете на “Откраднат живот” в сезона “Критична точка”. Сестра Жекова, изиграна от Марта Вачкова, най-сетне ще се види като булка. Тя ще тръпне от щастие, очаквайки да се превърне в съпруга на любимия си Васко.

За жалост обаче до сватба няма да се стигне, а сестра Жекова ще се окаже изоставена пред олтара. Каква ще е причината Васко да се откаже от брака им, предстои да разберем довечера.

Д-р Огнянова и д-р Марио Ковачев също ще се съберат официално, след множество проблеми и колебания. Братът на Марио – д-р Тони Ковачев ще се излекува и ще се изправи на крака след поредната трансплантация на черен дроб. За да остане и продължи пътя си с д-р Албена Войнова.

В последните епизоди ще станем свидетели на разкритието на неподозирани роднински връзки и факта, че истинският баща на Албена Войнова е именно доцент Захариев.

Чудовищен ще бъде сблъсъкът между Ина Фотева и милионера Иво Фотев. Бременната Ина е поставена в капан от мъжа си и се принуждава да му признае истината за любовта си с Борис Тасев. Насилието на Фотев над нея е неочаквано и шокиращо, а Ина е поставена пред тежък избор.

Ще роди ли тя детето на Борис и ще останат ли заедно, това също ще видим в сериала. “Откраднат живот” ще се превърне и в поле на същински екшън заради измамата и кражбата на парите за болница “Свети Кирил”. А д-р Стаменова в лицето на Ернестина Шинова ще стигне кулминацията на отчаянието си.

Критична ситуация с новородения им син ще събере отново разделените наскоро д-р Хинова и доцент Мазов. Дали обаче двамата ще съумеят да загърбят личните си дрязги в името на любовта и семейството си.

Не пропускайте финала на “Откраднат живот”, за да разберете всичко това и много повече. Приятно гледане!

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.