Здраве и диети Новини

Иво Танев: За броени месеци свалих корема и близо 15 кг. Половината ми познати постигнаха същото! (разкри точния режим)

Иво Танев е готов да се обзаложи, че този режим на хранене прави чудеса!

Шоуменът Иво Танев отдавна е запален кулинар. Това, че умее да готви чудесно, го видяхме всички във Вип Брадър. Преди няколко години обаче талантът му в кухнята започнал да се отразява на визията му в огледалото. И размера на дрехите, който ставал все по-голям.

Точно тогава Иво Танев се разтърсил и открил най-подходящия режим за отслабване. С който само за няколко месеца успял да свали коремчето и близо 15 килограма от теглото си. Както и да облече отново старите си, отеснели дрехи.

Шоуменът мрази да нарича този вид отслабване диета, защото при повечето диети можеш да умреш от глад. А, когато в крайна сметка свалиш няколко килца, скоро си ги връщаш обратно, че и с добавка. Докато при въпросното хранене ужасният йо-йо ефект не съществува.

Иво Танев обяснява, че за да отслабнеш качествено и за постоянно, най-важното е в менюто ти винаги да присъстват равни по количество мазнини, въглехидрати и белтъчини. Това е основното и желязно правило, на което се базира всичко, пише сайтът Лакомник.БГ.

“Ще ви дам примерно меню, което може да следвате. Сутрин например закусвам добре с омлет от няколко яйца и зеленчуци. Броят на яйцата зависи от това кой прави режима – мъж или жена, както и от степента на физическо натоварване през деня. Но това е отличната закуска, с която може да започнете”, обяснява Иво Танев.

И продължава с обяда си, който обикновено също е доста засищащ. Хапва си или риба, или пиле. Но забележете – противно на доскорошните твърдения на диетолозите, че месо не бива да се смесва с въглехидрати, той ги гарнира с картофи соте или картофено пюре. Важното е да не са пържени.

Обяснява, че това е по правилата на “Зоната”, с която са успели да преборят наднорменото тегло много други наши известни личности като Руслан Мъйнов например.

За вечеря Иво Танев отново си слага месце в чинията, като не е задължително то да бъде от същия вид като обяда. Важното обаче е да приключи вечерята си около 19.30 часа. А ако огладнее преди лягане, си позволява половин кофичка кисело мляко с по-ниска масленост.

“Това е всичко. Виждате, че нито е трудно, нито се гладува. Просто трябва да се консумират полезни храни и домашно приготвени. В никакъв случай не купувайте готови от магазина, камо ли вакуумирани. Захар, брашно се намалят драстично и с повече разходки на открито няма да се познаете в огледалото”, гарантира Танев.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.