Горещо Новини

Клекна: Васил Найденов заживява в Къщата на Вип Брадър 2018! (виж за каква рекордна сума се даде)

Васил Найденов ще бъде голямата звезда на Вип Брадър 2018 през септември!

Легендарният Васил Найденов най-после клекна. Обичаният от няколко поколения певец даде съгласието си да влезе в най-известната къща у нас. А именно Къщата на Вип Брадър.

Васко Кеца, както го наричат още, ще бъде огромната звезда на Вип Брадър 2018, но решението му не е взето просто ей така. За участието си в скандалното шоу той ще прибере нечувана до момента сума за участник. И тя е в размер на 250 000 лева, това съобщава вестник “Уикенд”.

Припомняме, че до момента единствено дует Ритон получи 200 бона за престоя си в Къщата, но Катя и Здравко все пак са двама. Наскоро Васил Найденов е провел поредната си среща с продуцентите на формата и предстои окончателно да подпишат договора. След който мърдане няма.

Условията на Кеца са са има на разположение отделен апартамент и баня, които само той да ползва. Ще му се носи храна по няколко пъти на ден, която ще бъде предназначена само за него. И ще може да излиза за участия, които вече са запланувани от месеци.

Васил Найденов уговорил с продуцентите, че не могат да го показват на камерите в засрамваща ситуация или визия. Както и, че не бива да се коментира по никакъв начин личния му живот – освен ако самият той не го направи.

Негови колеги коментират, че миналогодишното участие на Маргарита Хранова във Вип Брадър му е послужило за катализатор. Той видял, че Марги се държа на ниво и предаването само повиши рейтинга й, а не й навреди с нищо.

Тази година Вип Брадър 2018 ще стартира на 16 септември, неделя. А продуцентите обещават един наистина култов и невиждан досега сезон. Феновете на формата вече нямат търпение да стартира и да разберат кои ще бъдат съквартирантите на Васко Кеца.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.