Жълто Новини

Кошмар във “ВИП Брадър”: Мегз не може да диша, лекари нахълтаха в Къщата! (СНИМКИ)

Мегз изпадна в жестока криза в Къщата!

Миглена Каканашева – Мегз отново прикова цялото внимание на зрителите на “ВИП Брадър”. Дизайнерката изпадна в жестока криза, довела до медицинска намеса.

Меги изведнъж започна да не може да диша и да иска да излезе от Къщата. Тя изпадна в истински ужас, без да има видима причина за това.

Стигна се дори до влизането на медицински екип вътре, който й оказа първа помощ и все още я държи под наблюдение. Заключението на лекарите е, че Мегз е преживяла паник атака.

Не е ясно от какво е предизвикано всичко това. По принцип паник атаките идват от притеснение за бъдещето, твърдят специалистите.

Това значи, че Миглена най-вероятно се притеснява за своя бизнес, който е целият й живот. Тя го движи от Къщата, но не е същото като да си лично там.

Каканашева по принцип е един от участниците, които най-много приковават вниманието към себе си. Тя дори многократно е била диагностицирана от съквартирантите си като луда.

Паник атаките стават все по-често явление в българското общество. Това е много тревожен и стряскащ факт, който трябва да ни говори, че в България нещо не е наред.

Само във “ВИП Брадър” сме видели не една паник атака. Моника Валериева например страда от това и преди 2 години се разбра ясно за този неприятен факт.

Не са малко обаче и онези, които и в този тежък миг за Мегз, я критикуват. Дори някои считат, че се е преструвала, за да събира фенове зад малкия екран.

“Прави се отново на жертва, за да я съжаляват хората. Тя е луд човек, обсебен от себе си. Такива хора са способни на всичко само за къс внимание.” – пише зрител на “ВИП Брадър”.

Факт е, че Мегз е доста скандална личност, но пък бе излъчено как лекарите я тъпчат с успокоителни. Това значи, че надали се преструва, а наистина е зле.

Мегз в Изповедалнята

Носят Мегз

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.