Новини Шоубизнес

Не е за вярване: Славин Славчев се отказва от колата на “Капките”! (ето какво заяви победителят)

Славин Славчев не иска автомобила от “Като две капки вода”!

Големият победител в шоуто “Като две капки вода” Славин Славчев сащиса всички с решението си да се откаже от наградата. А именно чисто новият автомобил, който му бе подарен на финала на формата.

Както знаем той получи ключовете на лъскав “Форд”, чиято цена е около 25 000 лева. Оказа се обаче, че талантливият певец не желае возилото. Не само, защото не можел да шофира умело и предпочита да ползва метрото и градския транспорт, но и искал да си купи жилище.

Славин Славчев отдавна си мечтаел да си има собствен дом в столицата, където се премести скоро след победата си в “Х Фактор”. Разбира се, цените дори на малките жилища в София са твърде високи и продажбата на автомобила няма да му бъде достатъчна за дом.

Славин обаче получил солиден хонорар от самото си участие в “Като две капки вода”, а и то спомогнало за увеличаване на участията му по нощните клубове.

“Той е много скромно, естествено и свястно момче. Не ламти за много и не иска да се шири в царски палати. Стига му да си събере парички за малко жилище, където да живее самостоятелно и спокойно”, разкриха близки до него източници.

Къмч момента чаровникът делял квартира в София, заедно с още две момчета. Няма си приятелка, след като се раздели с предишната си половинка преди няколко години. Самият той често е признавал, че му е трудно с жените и свалките, защото е твърде срамежлив и стеснителен.

Семейството, близките и познатите му са повече от горди с него и втората му голяма победа в национален ефир. А феновете го аплодират най-вече затова, че никога не изневери на себе си и стила си. Без значение от комерсиалното, по което залитат всички в името на парите и бързата слава.

Пожелаваме на Славин Славчев оше по-големи успехи и дори кариера извън пределите на страната. Той определено го заслужава с рядкия си и безценен талант!

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.