Новини Шоубизнес

Взрив: Гери-Никол откачи тотално! (виж афтър партито на “Капките” и кой не дойде – МНОГО СНИМКИ)

Афтър партито на “Като две капки вода” подлуди Гери-Никол и останалите участници!

Яката дупара Гери-Никол тотално откачи и скъса синджира по време на афтър партито на “Като две капки вода” снощи. Въпреки че остана на четвърто място и беше буквално размазана от останалите финалисти, варненската принцеса си пийна и забрави унижението, поне за часове.

Разбира се, партито беше ситуирано в клуба на Маги Халваджиян и жена му Кремена Халваджиян “Библиотеката”. Силно впечатление обаче направи липсата на победителя от “Капките” Славин Славчев.

Не е ясно защо Славин е отсвирил партито, но заедно с него там не се появиха още Софи Маринова, Марги Хранова, Иван Юруков. Изненаващо отсъстваше водещият на формата Васил Василев – Зуека.

За разлика от него, Димитър Рачков не само пристигна на купона, но и се размаза от танци, майтапи и кеф на макс. Слуховете за поредното му събиране с Мария Игнатова обаче ще се окажат партенка, защото блондинката така и не се появи в заведението.

Направи впечатление, че Коцето и Гери-Никол този път гледаха да се избягват и не бяха толкова залепени един за друг като преди. Гери-Никол се разцепи от танци и позиране, докато Константин наблягаше на чашката и компанията на аверите си.

Партито продължи до самата сутрин, а изпитото количество алкохол може да кандидатства успешно за рекордите на Гинес. А и как иначе, в присъствието на Коцето, Фънки и Станимир Гъмов. Само те тримцата са достатъчни, за да пресушат цяла изба.

Май няма какво повече да се каже за партито на “Като две капки вода”. Най-добре е да ви оставим да разгледате снимките и сами да си правите изводи от видяното. А фотосите наистина на много и си струват да изплакнете очите.

Гери-Никол

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.