България Новини

Неочаквана трагедия: Джино Бианкалана загуби баща си! (разтърси мрежата с думите си)

Джино Бианкалана изгуби най-скъпия си човек и приятел!

Неочаквана трагедия застигна Джино Бианкалана. Победителят във Вип Брадър и Биг Брадър 2017 изгуби най-скъпия си човек и приятел в лицето на своя баща.

Новината съобщи самият той в социалната мрежа преди броени часове. А това, което написа, разтърси всички и разплака мнозина. Както знаем, Джино е дълбоко привързан към семейството и близките си хора, а баща му беше човекът, от когото се възхищаваше най-много.

“Не мога да повярвам,че се случи най-лошото е моя живот. Загубих най-добрия ми приятел, моя пример за мъж и татко. Сърцето ме боли. Никога няма да забравя татко и ще продължа да съм това което съм и възпитанието което си ми дал.

Аз съм 10% това което беше ти. Цял живот ще се старая да ходя по твоите стъпки и ще дам всичко от себе си да се гордееш с мен. ОБИЧАМ ТЕ ТАТЕ, ти си моя герой”, написа сърцераздирателно Джино Бианкалана, а приятелите не спират да изказват съчувствието си.

Припомняме, че по време на престоя си в Къщата на Биг Брадър Джино беше обвинен в редица прегрешения и лъжи – най-вече от Динко Вълев от Ямбол.

Впоследствие обаче се оказа, че ловецът на бежанци си е измислил всичко и то само, защото иска да направи мръсно на Джино. Може би и това беше причината зрителите да възроптаят и да гласуват масово Бианкалана да грабне победата.

По време на престоя си в Къщата той не спираше да говори за семейството си и за баща си. Който бил основният “виновник” за успехите на всички тях зад граница. Още тогава той твърдеше, че ако има идол в живота си, то това е татко му.

Поднасяме искрените си съболезнования на Джино и на цялото му семейство!

Джино

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.