България Новини

Чудовищни разкрития: Кичка Бодурова свали маската на Джино! (вижте с очите си истината за него, а уж Динко си измислял)

Кичка Бодурова направи скандални разкрития за Джино Бианкалана!

Повече от скандални са разкритията, които Кичка Бодурова направи за големия победител в Биг Брадър Джино Бианкалана. В понеделник вечерта той “пребори” Коцето и останалите, за да бъде провъзгласен за любимата звезда на България. И пример за подражание.

Без значение от обвиненията, които му отправи директно Динко Вълев. И без значение, че трима души от Чикаго се обадиха директно в ефира на Нова телевизия, за да разкрият истинската му същност.

Е, това направи снощи и самата Кичка Бодурова. Обичаната и уважавана родна естрадна легенда не се страхува да нарича нещата с истинските им имена.

Тя излезе в профила си в социалната мрежа с дълъг и обстоятелствен пост относно победата на Джино и личностите, които за жалост, се лансират у нас. Оказа се, че май Динко Вълев е говорил самата истина и не случайно се е клел в родителката си за това.

Кичка Бодурова съобщи, че още преди време самият Джино Бианкалана й се “похвалил” с проблемите си с полицията в САЩ. Че сменил името си на Джино точно, заради тези проблеми с ченгетата и нещата, които е правил.

Споделил й дори, че има два сошъл секюрити номера – разбирайте две ЕГН-та. Това се случва по времето на общия им престой във Вип Брадър, а Кичка го предупредила да не говори такива неща пред камерите, за да не си навлече сам белята.

Разбира се, това удобно не беше излъчено в ефира на Нова телевизия преди две години. А днес същата тази медия се постара да ни убеди какъв “светец” и какъв “праведник” е Бианкалана.

Джино говори едно, много хора и то известни, твърдят съвсем друго. Къде е истината, нека всеки определи за себе си. Към днешна дата и без ясни доказателства, нещата са 50 на 50.

Ето ги обаче думите на Кичка, които може да прочетете тук, под текста. Едва ли и тя се е побъркала дотам, че да говори подобни небивалици, но знае ли се…

Джино

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.