Горещо Новини

Скандал в “Откраднат живот”: Виж как Диана Димитрова… лапа на екранния доц. Захариев! (ШОКИРАЩО КЛИПЧЕ)

Огнената Диана Димитрова обслужва устно доц. Захариев в сериала “Откраднат живот”!

Страшен скандал се развихри около сериала “Откраднат живот”. Любимата поредица на зрителите в родния ТВ ефир се оказа не дотам добре обмислена. А наблюдателни очи извадиха наяве неща, за които не сме и подозирали.

Като например това, че огнената актриса Диана Димитрова, която успешно влезе в ролята на уроложката д-р Огнянова, се вихри в шокиращо клипче. В което обслужва устно не друг, а екранният доц. Захариев.

Да, всички знаем, че горещата лекарка Зорница Огнянова успя да влезе под кожата на трима лекари в болница “Свети Кирил”. Първият, поддал на чара й, беше доц. Банков, изигран от Юлиан Вергов. А към днешна дата тя е омаяла двамата братя Ковачеви.

Не щеш ли обаче, в мрежата изплува клипче от първия сезон на сериала. Където никому непознатата тогава д-р Огнянова го играе обикновена медицинска сестра. Разбира се, Диана Димитрова е влязла в съвсем друга роля – на русокоса сестра с къса коса, която е любовница на палавия доц. Захариев.

Във видеото, което сами може да изгледате по-долу под текста, ще видите как героинята на Димитрова по онова време влиза в кабинета на Захариев. Случката се разиграва много, преди той да си падне по настоящата си жена д-р Стилянова.

Мед.-сестрата на Димитрова нахлува в кабинета и без много приказки награбва доцента. Кляка пред него и чевръсто започва да го обслужва с уста. Доц. Захариев видимо не протестира срещу ласките на любовницата си, но телефонен звън прекъсва идилията им.

След нея става това, което героинята на Диана Димитрова най-малко очаква. Доц. Захариев от “Откраднат живот” рязко я отблъсква от себе си и заявява, че аферата им е била дотук.

“Отсега нататък сме само колеги. И ще ме наричате не Петър, а доц. Захариев. Трябва да има уважение към висшестоящите в тази болница”, изсъсква й той. А Димитрова изпада в ступор, последван от бяс. Блъска столове и гледа злобно.

На пръв поглед в сцената няма нищо скадално – все пак това е сценарии. Гафът на “Откраднат живот” обаче е, че сценаристите и режисьорите са допуснали да наемат Диана Димитрова в две различни роли в лентата, което подразни зрителите.

“Толкова ли не можаха да вземат някоя друга за пет-шест кадъра. Ако ще и от улицата да я бяха хванали. Да не мислят, че сме слепи и след време няма да познаем, че това е била д-р Огнянова”, коментират потребители по форумите.

РАЗТЪРСВАЩОТО ВИДЕО ГЛЕДАЙТЕ ТУК!!!

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.