България Новини

След чудовищната трагедия: Разплаканата Емилия разтърси мрежата! (още подробности)

Емилия разплака стотици потребители в мрежата с думите си!

Поп фолк дивата Емилия не е на себе си след трагичната загуба на Феди Башур. 19-годишният син на любимия й Жорж Башур издъхна в болница “Света Анна” преди ден.

Припомняме, че преди дни тримата катастрофираха зверски на АМ Тракия. Автомобилът беше управляван от Феди Башур, който бе и с най-тежки наранявания. Момчето получи фатално увреждане на мозъка и изпадна в кома.

Преди ден лекарите успяха да го извадят от комата с всички възможни средства, но за жалост Феди не издържа дълго. Баща му Жорж Башур и Емилия са съсипани и молят да бъдат оставени на спокойствие в мъката си. Ето какво написа певицата в мрежата, с което разплака стотици потребители.

Отиде си едно прекрасно, възпитано, добро и с огромно сърце дете. Което беше оценено и обичано от родителите си, от цялото си семейство, от приятелите си, от учителите си, от любовта на живота си – Деспина.

Отиде си едно прекрасно дете, което беше прието в най-престижния университет Boston university и имаше мечти за бъдещето си, но Господ реши друго… Няма отговор на въпроса: ЗАЩО?????????? Може би никога няма да намерим отговора на този въпрос.

Не са верни нещата, които се изписаха по медиите и нещата, които се казаха по телевизиите!!! Пътувахме нормално и спокойно, със скорост не повече от 110 км в час и неочаквано попаднахме на аквапланинг, който предизвика тази тежка катастрофа….

В Библията пише: ”Не пречете на децата да дойдат при мен, защото е тяхно Царството небесно!!!” Казват,че ако Господ те обича, те прибира млад при него от този греховен свят!!!

Времето не лекува, но показва пътя, по който трябва да продължим… Трудно е да си СИЛЕН в такъв момент, трудно е да продължиш в такъв момент, но трябва да го направиш заради всички останали, които обичаш и които те обичат.

Дължиш им го… И ние ще продължим…Федка, почивай в мир – ние ще продължим живота си, но не без теб… Ти винаги ще си с нас навсякъде!!!”, написа през сълзи Емилия.

Коментари чрез Facebook

коментара