България Новини

Извънредни новини за сина на Жорж Башур! (+ ПЪРВИ СНИМКИ на 19-годишния Феди Башур)

Това е 19-годишния син на Жорж Башур – Феди Башур!

19-годишният Феди Башур, син на бизнесмена Жорж Башур, се бори за живота си в УМБАЛ “Света Анна” в столицата. Както вече знаем, вчера следобед Феди е управлявал колата на баща си на АМ Тракия.

Вътре били Жорж Башур и годеницата му, певицата Емилия. На 37-ия километър на магистралата Феди шофирал с висока скорост и навлязъл от сух в мокър участък. Получилият се аквапланинг станал причина за трагедията на пътя.

За щастие Емилия и Жорж са се отървали с леки травми и риск за живота им няма. Състоянието на Феди Башур обаче е критично. Той е поставен на апаратно дишане и все още не може да се каже дали е в мозъчна смърт, това заяви преди часове д-р Славчо Близнаков от болницата.

Последните новини са леко обнадеждаващи и то, защото се очаква в София да пристигне истинско светило в неврохирургията. Лекарят ще долети по спешност в столицата ни и де факто той е единственият и последен шанс за Феди.

Красивото момче, което виждаме днес за първи път, е навършило 19 години едва наскоро, на 26 април. Синът на Жорж Башур живее и учи в Ню Йорк, където наскоро бяха и двамата с Емилия.

Феди Башур е сред най-добрите баскетболисти на отбора си в университета и си има сериозна приятелка в Щатите. Девойката още не е уведомена за случилото се и няма представа какво е станало с любимия й.

Феди Башур е син на Жорж Башур и бившата му съпруга Екатерина. Двамата са разведени официално, а той се канеше да се ожени за Емилия. Башур и Екатерина имат и по-малка дъщеря, която живее с родителката си в Испания.

Всички стискат палци и се молят за чудо, което да спаси момчето и да го върне към живота му.

Жорж Башур

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.