АЛЕЛУЯ: Ето ги първите снимки от бала на Гери-Никол! (най-скъпата и одумвана абитуриентка успя да ни изненада)

https://goreshto.net/novini/aleluya-eto-gi-parvite-snimki-ot-bala-na-geri-nikol-nay-skapata-i-odumvana-abiturientka-uspya-da-ni-iznenada/49797 Goreshto.net
АЛЕЛУЯ: Ето ги първите снимки от бала на Гери-Никол! (най-скъпата и одумвана абитуриентка успя да ни изненада)

Варненката Гери-Никол завърши училище, мести се в столицата!

Най-сетне! Евала! Алелуя!... Най-чаканата и одумваната абитуриентка у нас вече е пред очите ни. Разбира се, това е Гери-Никол. Варненското чудо, което се превърна в хип-хоп сензация, пусна снимки от абитуриентския си бал снощи. Милионерската щерка, която от сума време твърди, че сама си вади парите, завърши частната езикова гимназия "Джордж Байрон" в морския град. Изпращането й беше помпозно по традиция като след яденето, пиенето и танците, певицата ще напусне Варна, за да се установи в столицата. Но да караме едно по едно. Най-важното нещо в случая е бала на принцесата на тате. Малката порасна и това си е супер новина. Само че..., винаги има едно но... Всички приказки, които се изприказваха за това как Гери-Никол ще вземе ума на цяла България, че и на света, с роклята си за бала, се оказаха леко раздути. Да, девойката определено си я бива, но самата й рокля не впечатли с нищо чак толкова особено. Някои от очевидците дори определиха певицата като коледна елхичка. Може и да е скъпа - говори се, че дрешката струва пет цифрена сума, но не е нищо особено. Виждали сме къде, къде по-фамозни и атрактивни абитуриентки. Роклята на Гери-Никол определено не е моден шедьовър. Тя просто е лъскава. Цялата е обсипана с сребърни пайети, а множеството висулки по нея са от съвсем нормални мъниста. Интересна е, да. Но и роклите на повечето зрелостнички са такива. Прическата на Гери-Никол също е съвсем обикновена. Стилен и красив кок, без нищо излишно или невиждано по косата. Колкото до грима - виж, тук вече можеше да се измисли нещо по-така, но уви. Певицата е гримирана досущ като всеки друг път. Както и да е! Както казва нейният приятел и първи продуцент Криско - важното е да сме живи и здрави! Дано Гери-Никол да си е прекарала страхотно на Златни пясъци, а другото е бош лаф.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.