Черна вест: Лекарите съобщиха най-страшното за Емилия и Жорж Башур!

https://goreshto.net/novini/cherna-vest-lekarite-saobshtiha-nay-strashnoto-za-emiliya-i-zhorzh-bashur/50381 Goreshto.net
Черна вест: Лекарите съобщиха най-страшното за Емилия и Жорж Башур!

Чудовищна новина за Емилия и Жорж Башур съобщиха от болницата!

Страшна вест за Емилия и Жорж Башур оповестиха лекарите от УМБАЛ "Света Анна". Тя преобръща целия им живот само за един миг. Оказа се, че 19-годишният син на бизнесмена не може да бъде опериран. Момчето е с фатално увреждане на мозъка и не подлежи на операция. Това заяви пред журналисти изпълнителният директор на болницата д-р Славчо Близнаков. "Момчето е в крайно тежко състояние и сме го настанили в реанимацията. Черепно-мозъчната травма е много тежка, а увреждането на мозъка е фатално. Той е поставен на апаратно дишане и няма нещо, което да му бъде оперирано", коментира д-р Близнаков. Той допълни, че Емилия и годеникът й Жорж Башур са в клиниката, в различни хирургични отделения. Тя е с гръдна, а той с лицева травма. Риск за живота на двамата обаче няма, за щастие. Припомняме, че певицата, бизнесмена и синът му катастрофираха жестоко на АМ Тракия вчера. Автомобилът им се управлявал именно от 19-годишният младеж, който обаче карал с висока скорост. В един момент возилото преминало от сух в мокър участък на пътя и се получил аквапланинг. Именно той станал причина за зверския удар на колата. Друг автомобил не е замесен и няма други пострадали. Както може да се очаква, все още няма коментар от страна нито на Емилия, нито на Башур. Едва ли скоро можем да очакваме да застанат пред камерите, предвид страшния шок, в който се намират. Само преди дни двамата се готвеха за сватбата си и не спираха да твърдят колко са щастливи. Близките им и феновете на Емилия не спират да се молят за чудо и животът на сина на Башур да бъде спасен. Ще следим случая и ще ви информираме за подробности от клиниката, както и за състоянието на Емилия и поовинката й.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.