България Новини

МНОГО СИЛНО: Ето как вдовицата на Боян Петров прие гибелта му! (думите на Радослава Ненова)

Радослава Ненова проговори за Боян Петров часове, след като надеждата угасна!

Часове след като угасна и последната надежда Боян Петров да бъде намерен жив, вдовицата му Радослава Ненова успя да събере сили. И да напише няколко реда в мрежата за всички хора, които се молеха и подкрепяха любимия й.

Думите на Ненова са достатъчни сами по себе си и не им е нужен коментар. Със сигурност ще се намерят хейтъри, които ще махнат пренебрежително с ръка и ще кажат, че либе жали 40 дни, а майка жали до гроба…

Тя единствена обаче знае какво изпитва и колко воля и преодоляване на себе си се изисква, за да говориш при подобна загуба. Ето как посрещна новината за края на Боян Петров Радослава и какво ни каза. Цитираме думите й без редакторска намеса:

“Няма да правя трогателна изповед как се чувствам аз. Аз винаги съм знаела, че не жена, а планина ще ми го вземе…

Може би ми се говори за това какъв беше смисъла. Всичко започна от това, че моя мъж изчезна, а аз много исках да го намеря. Не съм хабила енергия да разсъждавам дали беше прав или не. Мисля че геройството изобщо не беше в спортното постижение.

Геройството дойде от това, че много хора надскочиха себе си в тази ситуация, бяха добри и това им харесваше. Държави се сдобряваха…и това им харесваше, институции сбъднаха една на пръв поглед немислима акция, пилоти изпълниха уникален и единствен по рода си полет.

Заливаха ме с мили писма и любов. Дори хейтърите тръпнеха за новина за да нахейтят и да им олекне. Това е най-мащабната спасителна акция в историята на алпинизма…

Странно нали, един солов играч ни накара да бъдем заедно до край и да изкачим нашия си Еверест. А аз просто исках да открия Боян, защото ще ми липсва…”, сподели в профила си в мрежата половинката на големия ни алпинист.

Коментари чрез Facebook

коментара