Лили Иванова: Възрастта няма значение! Яжте като мен и скоро ще се гордеете с фигурата си (Примата разкри точния си режим)

https://goreshto.net/novini/lili-ivanova-vazrastta-nyama-znachenie-yazhte-kato-men-i-skoro-shte-se-gordeete-s-figurata-si-primata-razkri-tochniya-si-rezhim/50365 Goreshto.net
Лили Иванова: Възрастта няма значение! Яжте като мен и скоро ще се гордеете с фигурата си (Примата разкри точния си режим)

Лили Иванова се радва на супер фино тяло, въпреки годините си!

Естрадната прима Лили Иванова има колкото почитатели, толкова й хейтъри. Едва ли ще се намери човек обаче, който да отрече, че изглежда перфектно. Въпреки солидната си възраст, Лили се радва на тяло на гимназистка. За разлика от съвременните модели обаче, при нея това не се дължи на липосукции, пръстени на стомаха и прочие тъпотии. А само на едно единствено нещо - воля! При това желязна воля. Ето, че най-после Лили Иванова реши да разкрие режима си на хранене. "За мен никога не са били проблем килограмите. Проблемът ми са грамовете. Всеки ден се тегля на кантара и съм качвала най-най-много по 300 грама. Установявам го, а на другия ден вече съм ги свалила. Повиша ли теглото си от 43 килограма, сякаш губя енергията си", разкрива голямата певица. Лили Иванова обича да спи до късно, но след ставане от сън задължително изпива чашата си с топла вода. Където и да се намира. След това пие кафе и си позволява половин чаена лъжичка с полезното кокосово масло. Час след това засища глада си с фреш или плод като киви, портокал или мандарина. А оттам нататък гледа да слага нещо в стомаха си на всеки два часа. В никакъв случай не бива да се остава гладен, защото така организмът започва да иска повече храна към вечерта. "Гладна стоя само преди концерти, за да имам енергия на сцената. Тогава може да хапна един или два белтъка, но жълтъците ги изхвърлям. В нормалното си ежедневие ям почти всичко, което ми се прииска, но в съвсем, съвсем малко количество", обяснява Лили Иванова. Тя съветва да внимаваме кои храни с кои съчетаваме. Плодовете например трябва да ядем отделно от всичко друго и с разстояние от поне един час. Иначе дори и пица може да си позволи човек. Но да е само едно парче през деня и другите хранения да се състоят от повече зеленчуци, за да се компенсират калориите. "Ако на едното хранене има нещо по-мазно или калорично, то другото трябва да е съвсем минимално и с максимално полезен продукт", обяснява Лили Иванова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.