Здраве и диети Новини

Честито: Цветанка Ризова се омъжва на 6 май! (сподели диетата, с която вече свали 6 кг. за булчинската рокля – виж тук)

Цветанка Ризова се омъжва на 6 май за Веселин Йолов!

Водещата на “Лице в лице” Цветанка Ризова вдига сватба. При това съвсем скоро, на 6 май, навръх Гергьовден. Тя ще се врече във вярност на анестезиолога Веселин Йолов, с когото са заедно от близо година.

Веселин е с 12 години по-млад от Ризова, но това не пречи на любовта и разбирателството им. Двамата съжителстват чудесно и смело се наричат сродни души. Сватбата им ще бъде в хотел “Маринела” като вече са изпипани всички детайли около тържеството.

Щастливата бъдеща булка сподели своята диета за отслабване, с която се заела да стопи всичко излишно по себе си. Не, че някога е била дебела, разбира се, но като всяка жена, суетата не й е чужда. И иска да изглежда перфектно в сватбената рокля.

Цветанка Ризова спазва диетата на Дейвид Кирш – прочутият фитнес инструктор и диетолог на звезди като Хайди Клум, Лив Тейлър, Наоми Кембъл и други.

Тя сваля дори до 7 килограма за две седмици и е полезна за здравето и метаболизма като цяло. При диетата на Кирш се изключва всякакъв глад, защото се яде по малко, но по 5 пъти на ден.

Храненето е разделено на седмици – три етапа. Първият етап е от две седмици, в които не трябва да се приемат никакви въглехидрати. Консумират се само белтъчини като риба, яйца, пуешко, пилешко, орехи, немазни млечни продукти, гъби и зелени зеленчуци.

Вторият период е отново от две седмици, но при него към гореизброените храни се добавят и малко плодове, малко картофи, пълнозърнести храни и веднъж през ден-два по нещо сладичко.

Най-приятен е третият период, който има най-малко ограничения. Той е от четири седмици и в него може да се хапват забранените в първите два периода продукти. Разбира се, в умерено количество и винаги на малки порции.

Както при всяка друга диета или режим на хранене, тук също трябва да се пие много вода, която засилва метаболизма. И едновременно с това изчиства тялото от шлаките и токсините в него.

Това е диетата на бъдещата г-жа Йолова. Честито и им пожелаваме много любов и здраве!

Цветанка Ризова

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.