Здраве и диети Новини

Краси Радков: За 8 дни изчистих всички гадости, натрупани в тялото ми! И свалих 10 кг, което ме шашна (разкри режима си ден по ден)

Краси Радков се подложил на режима главно за здраве, но отслабването му го смаяло!

Любимецът на Слави Трифонов – Краси Радков признава с усмивка, че е имало моменти, в които колегите и приятелите му са го сравнявали с образа на Шишо Бакшишо. Дори го поднасяли, че ако продължава в същия дух и дебелее скоростно, няма да има нужда от сценичния му костюм с подплънки на зевзека.

Днес, няколко месеца по-късно, Краси се чувства горд от себе си и е с още 10 килограма надолу. Това обаче не е първото му отслабване. За началото била отговорна жена му Станислава Ганчева, която един ден го завела пред огледалото и му рекла: “Погледни се! Срамота”.

Няколко седмици по-късно той тежал вече с около 10-12 килограма по-малко. Но режима, на който се подложил съвсем скоро, го изумил безкрайно. Защото идеята в случая била да се отърве от шлаките и токсините в тялото си. Направил го, а на осмия ден се претеглил и видял, че стрелката на кантара сочи близо 10 кила по-надолу.

Краси Радков признава, че това отслабване е изумително, защото влияе не само на фигурата, но и на здравето. Уточнява обаче, че не бива да се спазва режима повече от 8 дни. Нито да се повтаря скоро. Не и преди поне половин година.

Самият режим е посветен на моно диетите и се яде разделна храна всеки ден. Актьорът споделя точното меню през всеки един от дните. И отбелязва, че за някои хора това може да бъде доста трудно, защото нито си угаждаш, нито може да кажеш, че си сит. В името на доброто ти здраве и състояние обаче, си струвало да се изтърпи.

И така – през първия ден от режима се яде един килограм варени картофи, разпределени за 24 часа. Втория ден се хапва само три кофички нискомаслено кисело мляко. На третия килограм и половина зеленчуци и плодове.

На четвъртия ден сме на варена тиква в неограничени количества. Петия ден си е по-мъчителен със само три сварени яйца. На шестия имаме половин килограм зеленчуци и плодове. На седмия ни е позволено 300 грама варено пилешко месо – бяло. А на осмия ден пием само вода, не по-малко от 2 литра.

След този режим на хранене Краси Радков не се нахвърлил веднага на обичайното си обилно похапване, а стартирал първо с леко захранване. Супички, салати, риба… така се хранил няколко дни като постепенно увеличавал леко порциите и продуктите.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.