Горещо Новини

Венета просълзи Бойко Борисов на Коледа: Премиерът се разтопи от най-прекрасния подарък! (виж тук + СНИМКИ)

Бойко Борисов получи най-безценния подарък за Коледа!

Премиерът Бойко Борисов прекара една от най-щастливите и незабравими Коледи. Какво по-хубаво от това, че беше заобиколен от най-близките си и обичани същества. Начело с първородното му внуче – Бойко младши.

Още на Бъдни вечер министър-председателят на България излезе с искрено обръщение към всички българи. И с пожелание да бъдем здрави, успешни, щастливи и мирни. Да бъдем смирени и добри – не само на Коледа.

Видяхме го, седнал начело на трапезата, заедно с единствената му дъщеря Венета Борисова, зетят Иван, кака му д-р Красимира Иванова, нейните внучета и най-близки хора.

Не пълната софра, нито скъпите подаръци обаче са това, което успя да разчувства и просълзи Бойко Борисов. Близки до обкръжението му източници издадоха, че щерка му Венета е предизвикала сълзи на щастие в очите му с подаръка си.

А той не се купува с пари. Навръх Коледа Венета е благодарила на татко си за всичко, което е направил за нея през годините. И начинът, по който я е възпитал да бъде на първо място добър и достоен човек.

А след това му признала, че мечтата й е някой ден синът й – малкият Бойко, да прилича на дядо си. Какъв по-трогателен жест от нейна страна?! Освен може би допълнението към подаръка. А то е, че Венета и Иван планират сватба.

Венчавката обаче, по настояване на самата щерка на Борисов, щяла да се състои в България.

“Венета и Иван са като всички нормални млади хора. Не бързаха и не бързат с женитбата, защото мирът и хармонията в отношенията са много по-ценни от всеки подпис. Но и на нея като на всяка дама й се ще да бъде булка. Затова и планират да го направят, но у нас”, разкриват източниците.

Въпреки че имат достатъчно възможности и биха могли да се ванчаят в която и да било точка от света, най-вече Америка, младите решили – правят ли сватба, то ще е в България.

Говори се, че събитието е нарочено за лятото на идната година, но датата тепърва ще се определя. Най-щастлив от тази новина, разбира се, е Бойко Борисов. За когото семейството и щастието на щерка и внуче са от огромно значение.

Борисов

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.