България Новини

Извънредно! Пътник от автобуса-ковчег край Вакарел: Беше като в ада, всички пищяха… (ето от кои градове са пътниците + СНИМКИ)

Катастрофата край Вакарел отне живота на шестима души и прати над 20 в болница!

Шестима души са загиналите на място след катастрофата край Вакарел. Това беше съобщено официално, макар че според последни информации в някои сайтове, жертвите са поне 10. Дано тези твърдения да се окажат неверни.

Над 20 души са изпратени в болница, а животът на четирима от тях е в опасност, заявиха лекарите. Които правят всичко по силите си, за да спасят пострадалите.

Българите настръхнаха от ужас след разказа на първия пътник в автобуса на “Юнион Ивкони”, успял да се спаси в касапницата. “Беше ужасно, чудовищно. Аз бях първият, който слезе от автобуса. Беше като в ада, всички пищяха. Не знам точния брой на загиналите, нито на ранените”, сподели още треперещ един от пътниците.

Той каза пред телевизионните камери, че е с охлузвания, но вероятно няма по-тежки наранявания. “Радвам се, щастлив съм, че се отървах и мога да кажа, че съм добре. Добре физически, защото психически не съм на себе си. Гледката на ранени и убити хора е нещо, което не пожелавам на никого. Страшно е”, проплака мъжът.

Междувременно стана ясно и от кои градове са пътуващите в автобуса-ковчег. Осем души са от Айтос, седем от Бургас, петима се качили от Сливен, двама са от Карнобат, един се е качил от Пазарджик, а останалите 22-ма са от Стара Загора.

Към момента няма списък с имената на хората, нито кои от тях са пострадали. Тепърва ще излизат повече данни и ще станат ясни и точните причини за катастрофата.

Припомняме, че ужасът се разигра на магистрала “Тракия” след “Троянови врата”, преди Ихтиман. Дама в “Рено” е причинила смъртоносната катастрофа, като автомобилът й е останал почти непокътнат.

Преди минути и премиерът Бойко Борисов изказа съболезнования към близките на жертвите от катастрофата край Вакарел. И пожела бързо възстановяване на ранените.

катастрофата край Вакарел

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.