Извънредно! Пътник от автобуса-ковчег край Вакарел: Беше като в ада, всички пищяха... (ето от кои градове са пътниците + СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/izvanredno-patnik-ot-avtobusa-kovcheg-kray-vakarel-beshe-kato-v-ada-vsichki-pishtyaha-eto-ot-koi-gradove-sa-patnicite-snimki/50332 Goreshto.net
Извънредно! Пътник от автобуса-ковчег край Вакарел: Беше като в ада, всички пищяха... (ето от кои градове са пътниците + СНИМКИ)

Катастрофата край Вакарел отне живота на шестима души и прати над 20 в болница!

Шестима души са загиналите на място след катастрофата край Вакарел. Това беше съобщено официално, макар че според последни информации в някои сайтове, жертвите са поне 10. Дано тези твърдения да се окажат неверни. Над 20 души са изпратени в болница, а животът на четирима от тях е в опасност, заявиха лекарите. Които правят всичко по силите си, за да спасят пострадалите. Българите настръхнаха от ужас след разказа на първия пътник в автобуса на "Юнион Ивкони", успял да се спаси в касапницата. "Беше ужасно, чудовищно. Аз бях първият, който слезе от автобуса. Беше като в ада, всички пищяха. Не знам точния брой на загиналите, нито на ранените", сподели още треперещ един от пътниците. Той каза пред телевизионните камери, че е с охлузвания, но вероятно няма по-тежки наранявания. "Радвам се, щастлив съм, че се отървах и мога да кажа, че съм добре. Добре физически, защото психически не съм на себе си. Гледката на ранени и убити хора е нещо, което не пожелавам на никого. Страшно е", проплака мъжът. Междувременно стана ясно и от кои градове са пътуващите в автобуса-ковчег. Осем души са от Айтос, седем от Бургас, петима се качили от Сливен, двама са от Карнобат, един се е качил от Пазарджик, а останалите 22-ма са от Стара Загора. Към момента няма списък с имената на хората, нито кои от тях са пострадали. Тепърва ще излизат повече данни и ще станат ясни и точните причини за катастрофата. Припомняме, че ужасът се разигра на магистрала "Тракия" след "Троянови врата", преди Ихтиман. Дама в "Рено" е причинила смъртоносната катастрофа, като автомобилът й е останал почти непокътнат. Преди минути и премиерът Бойко Борисов изказа съболезнования към близките на жертвите от катастрофата край Вакарел. И пожела бързо възстановяване на ранените. катастрофата край Вакарел

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.