Ужас: Голямата любов на Кристо е момичето, което бере душа във ВМА след катастрофата с Дивна! (лекари се борят за хубавата Кристин - снимки)

https://goreshto.net/novini/uzhas-golyamata-lyubov-na-kristo-e-momicheto-koeto-bere-dusha-vav-vma-sled-katastrofata-s-divna-lekari-se-boryat-za-hubavata-kristin-snimki-3/50299 Goreshto.net
Ужас: Голямата любов на Кристо е момичето, което бере душа във ВМА след катастрофата с Дивна! (лекари се борят за хубавата Кристин - снимки)

Кристин Илиева е момичето, което пострада тежко след катастрофата на Дивна!

Разбра се коя е приятелката на Дивна, пострадала тежко в катастрофата с младата певица. Оказа се, че това е красивата моделка Кристин Илиева - бившо гадже и голяма любов на рапъра Кристо. Именно Кристин е била с Дивна по време на пътуването й от Русе към София. Където, при опит за изпреварване, певицата губи контрол над управлението на автомобила си. И се блъска зверски в мантинелата край село Българене на 12 март. Катастрофата е страшна и се налага колата да бъде рязана, за да извадят Кристин Илиева, пише вестник "Телеграф". Шофьорката Дивна, за огромен късмет, се разминава съвсем читава, но състояниято на приятелката й е тежко. Кристин е била подложена на животоспасяваща операция в болница в Плевен още на същия ден. След това, успели да закрепят състоянието й, лекарите я местят във ВМА в столицата. Където към настоящия момент се борят да спасят краката й. Медии преди часове съобщиха, че крайниците на пострадалото момиче са били ампутирани. Което, за щастие, се оказа фалшива новина. Лично пиарката и агент на Кристин Илиева - Радостина Иванова разкрива истината в писмо до агенция ПИК. "Краката на Кристин са в много тежко състояние, но не са ампутирани. Изобщо не се е говорило за подобно нещо до момента, пази Боже! Лекарите ще продължат с операциите за спасяването на краката й като основният въпрос е дали тя ще има нормални функции занапред. Все пак става дума за 20-годишно момиче", обяснява Иванова. Очаква се физическото възстановяване на Кристин да отнеме почти цяла година. Ако, разбира се, предстоящите операции на крайниците й завършат с успех, което й пожелаваме от сърце! Проверка на Дивна минути след катастрофата е показала, че певицата не е употребила спиртни напитки или някакъв друг вид забранени субстанции. Вероятно в опита си да изпревари, тя просто не е предвидила заплахите. А и говорим за съвсем млад шофьор. Самата Дивна още не е коментирала случилото се, тъй като разбираемо се намира в абсолютен шок. Кристин Илиева

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.