Горещо Новини

Бившият на Десислава вдига сватба: Виж булката на Зарко Савов! (по-готина ли е от певицата – МНОГО СНИМКИ)

Бившият на Десислава – Зарко Савов вдига сватба с Лора Лилова!

Светлозар Савов или Зарко Савов – едва ли има човек, който да не свързва това име с Десислава. Всички знаем, че де факто точно той беше голямата любов на певицата. С която се събираха и разделяха с мъчителни драми няколко пъти подред.

Днес Десислава е вече с Благой Найденов, на когото роди прекрасния син Борис. Въпреки това обаче едва ли е забравила чувствата си към Зарко, заради когото проля реки от сълзи във Вип Брадър. А цяла България стана свидетел на това как му се молеше да продължат…

Е, явно не им е било писано да са заедно. Още повече, че не само Деси се обвърза сериозно. Зарко Савов също готви сватба и вече е сгоден за хубавата си приятелка Лора Лилова.

Двамата се събраха малко след окончателната му раздяла с Десислава като вече живеят заедно около две години. Лора е само на 20 и мнозина смятат, че й е още рано за сватба. Тя обаче не мисли така. Открила е човека си в лицето на ММА боеца и е готова за семейство.

Нещо, което не се получи при Десислава и точно това бе основната причина за раздялата й със Савов. Навремето още той копнееше за дом и семейство, но тя тъкмо се беше върнала в Пайнер и наблягаше на кариерата си.

Лора, която е в пъти по-млада от певицата и според близките на Зарко, му пасва много повече, е завършила Английската гимназия в Русе. Откъдето впрочем е и ММА красавецът.

Все още не е ясно къде ще бъде сватбата, но едно е сигурно – Десислава и Благой Найденов няма да са сред поканените. Вижте снимки на бъдещата булка и кажете коя от двете любими на Зарко ви харесва повече.

Десислава

 

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.