Честито: Десислава и Благой станаха родители! (ето как кръстиха бебето си + още подробности)

https://goreshto.net/balgariya/chestito-desislava-i-blagoy-stanaha-roditeli-eto-kak-krastiha-bebeto-si-oshte-podrobnosti/50216 Goreshto.net
Честито: Десислава и Благой станаха родители! (ето как кръстиха бебето си + още подробности)

Десислава роди втория си син само дни преди Нова година!

Честит да им е синът на Десислава и Благой Найденов. Певицата роди само броени дни преди Нова година. Бебето се появи на бял свят вечерта на 28 декември, а щастливите родители място не могат да си намерят от радост. Десислава и Малката Кобра кръстиха сина си Борис. Това е второто дете за певицата и първото за боксьора, който е още твърде млад. Въпреки възрастта си обаче, Благо чакаше с нетърпение появата на наследника си. А днес се кълне, че ще посвети живота си на него. "Няма на света по-невероятно чувство от това да станеш татко! Благодаря от сърце на любимата ми жена, че само преди няколко часа ме дари с най-великото - моя син. На 28 декември 2017 година се появи нашето най-голямо богатство - Борис“, това написа в Инстаграм щастливият татко. Дори близките на Десислава не очакваха тя да роди толкова бързо. Едва вчера певицата се снима с огромния си корем и пусна фотото в мрежата. По предишните информации раждането трябваше да стане след дни и дори седмици, но очевидно бебчо е бързал да се появи на света. "Тази Нова година ще бъде най-най-приказната в живота ми. С моите вече три момчета няма какво повече да искам. Имам всичко и не спирам да благодаря на Бог за това", грее Десислава. Певицата се чувства отлично след раждането, което е преминало спокойно и успешно. И вече няма търпение да се прибере у дома, за да се съберат край елхата на празника с малкото коледно джудженце Борис. Ние, както и феновете й, пожелаваме живот, здраве и много късмет на малкия Борис. А на нея и Благой да бъдат заедно завинаги и да отгледат сина си с цялата си любов и отдаденост. Честито бебе!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.