Нора Недкова изригна: Да, бях със Слави Трифонов! Всичко приключи (шокиращи подробности за аферата им)

https://goreshto.net/novini/nora-nedkova-izrigna-da-byah-sas-slavi-trifonov-vsichko-priklyuchi-shokirashti-podrobnosti-za-aferata-im/50293 Goreshto.net
Нора Недкова изригна: Да, бях със Слави Трифонов! Всичко приключи (шокиращи подробности за аферата им)

Нора Недкова хвърли бомбата за връзката си със Слави Трифонов!

Скандалната Мис Плеймейт Нора Недкова предизвика грандиозна сензация в медиите. С разкритието, че действително е била любовница на шоумен номер едно Слави Трифонов. "Бях със Слави няколко месеца. Животът си е мой и мога да правя всичко, което си поискам. Не ми пука какво говорят хората, а и вече всичко приключи. Но беше хубаво", шокиращо разкрила Нора Недкова пред приятелки, за да се похвали, пише вестник "Таблоид". Без капка срам блондито разказало на дружките си пикантни подробности за бурната, макар и краткотрайна афера с Дългия. Която, както вече отдавна се разбра, започнала малко след участието й в "Шоуто на Слави". Явно Венета Райкова се оказа права като сподели пред самата Нора в ефира на "Папараци", че я е видяла на романтична вечеря в изискан ресторант със Слави Трифонов. Оказа се, че Норчето първо гостувало на Дългия, после той я поканил в новогодишното предаване, а след това завършили с вечеря. Тя се състояла в изискан ресторант в столичния квартал "Изток". Говори се, че тъкмо Недкова е била мистериозната жена, с която шоуменът посрещнал Нова година в Абу Даби. Връзката им обаче траела само два-три месеца, разкриват дружките на Нора. Истината е, че Слави бил пределно ясен с плеймейтката от самото начало. "Той я хареса визуално, а и защото е пряма и директна. Но не я залъгваше. Каза й, че търси само кратка и неангажираща "забава", а тя прие. Нора също не е била влюбена в него, просто се забавляваше", разказват източниците, пише вестник "Таблоид". В крайна сметка и двамата останали доволни от общите си преживявания, след които поели по пътя си. Нора Недкова е от богато семейство и затова не е търсила финансова изгода от Трифонов. Предполага се обаче, че като галантен и възпитан мъж, не е забравил да бъде щедър към нея, докато са били заедно.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.