Живи да не бяхме: Това ли е новото гадже на Слави Трифонов?! (мрежата завря - МНОГО СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/zhivi-da-ne-byahme-tova-li-e-novoto-gadzhe-na-slavi-trifonov-mrezhata-zavrya-mnogo-snimki/50186 Goreshto.net
Живи да не бяхме: Това ли е новото гадже на Слави Трифонов?! (мрежата завря - МНОГО СНИМКИ)

Слави Трифонов си е намерил нова изгора след невярната Мартина Огнянова!

След скандалната си раздяла с Мартина Огнянова, която му сложи рога с боксьора Коко Колев и му роди дете, Слави Трифонов сякаш се отдръпна. От личния живот, жените и мечтата да срещне истинската любов. През последната една година и отгоре името му чат-пат беше свързвано с разни девойки. Но или слуховете се оказваха неверни, или щастливката "танцуваше" в обятията му само една нощ. До днес, когато гръмна новината, че Слави Трифонов най-после се е спрял на някоя. И нещо повече - приемал връзката си на сериозно, поне засега. Това е жената, която е била до него по времето на семейната трагедия с баща му. И, с която той ще прекара коледните и новогодишни празници.

Името й е Велислава Иванова и към момента си изкарва хляба като гримьор. При това гримьор на звездите. Нейни постоянни клиентки са Ася Капчикова, Златка Райкова, Златка Димитрова, Венета Райкова, Емануела, Дара и редица други.

Преди да се захване с гримовете и четките обаче, въпросната Велислава е напъвала да стане Мис Плеймейт. Била е една от кандидатките в конкурса преди няколко години, но за жалост не й е провървяло в битката за красота, пише вестник "Уикенд". Новината за връзката на Дългия с Велислава разбуни духовете в мрежата и предизвика множество коментари. За съжаление, повече от тях, както обикновено става у нас, са отрицателни. Потребители в интернет сравняват Мартина и Велислава като са категорични, че старото гадже на Трифонов може и да не е била хубавица. Но е в пъти по-симпатична от новата му. "Какви са тези джуки, бе?! Каква е тази физиономия?! Тоя човек или не е добре психически, или наистина е кьорав. Как не можа веднъж да си избере наистина класна и красива жена, а все на такива "чудеса" налита?! Май е сбъркан", възмущават се хора по форумите. А някои дори насочват погледа на Слави Трифонов към дами като Деси Банова, Гери Малкоданска, Никол и прочие... Нищо, че били заети, но имало и много други като тях - умни, интелигентни, че и хубави. Което напоследък покрай модата у нас, вече ставало дефицит. Вижте снимки на Велислава - мацката с червеникавата коса по-долу. Коя повече ви допада - тя или Мартина?!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.