България Новини

Страшен шок: Излезе истинската причина за смъртта на Шарлопов! (олигархът не е умрял в дома си – подробности)

Стефан Шарлопов не е издъхнал в дома си, а в този на любовницата си!

Олигархът Стефан Шарлопов почина съвсем неочаквано в нощта на 4 срещу 5 февруари. Кончината му потресе всички – още повече, че той се радваше на отлично здраве. Оказа се обаче, че си е отишъл от високо кръвно и удар, който получил от него.

Да, в частност причината за смъртта му е тази. Шарлопов действително си е отишъл от високо кръвно. Което обаче е вдигнал след употребата на хапчета за мъжка мощ.

С това разкритие хвърлиха страшна бомба едни от най-близките хора от обкръжението на бизнесмена. Те разкриха пред вестник “Уикенд”, че олигархът е бил при младата си любовница в неделя, 4 февруари.

Преди да се отдадат на ласки, той изпил по-висока доза от лекарството за сила в леглото, а после му станало лошо. Метресата на Шарлопов е момиче на възраст 25 години – много по-млада и от младата му съпруга Бояна Кехайова.

Най-странното в историята е, че след като Стефан Шарлопов вдигнал кръвното до тавана и му призляло, девойката не позвънила на Спешна помощ. А се обадила директно на Бояна Шарлопова, с която обсъдили какво да правят.

“Няма логика любовницата му да постъпи така, освен ако тя и Бояна не са се познавали. Но в тези среди и при този живот с мултимилионер, казва ли ти някой как са стоели нещата в дома му. Никой не е наясно какви са били истинските отношения между него и Бояна, и това ще си остане загадка”, коментират източниците.

Разбира се, съпругата на Стефан Шарлопов моментално настояла и взела мерки съпругът й да бъде преместен в дома им, за да избегнат огромния скандал в медиите. Точно при въпросното преместване или малко след това олигархът починал, пише вестник “Уикенд”.

Говори се, че Шарлопов и Бояна имали отворен брак и преди. Разбира се, не от нейна, а от негова страна, защото Стефан за нищо на света не би простил изневяра. Близките им били запознати с мимолетните му афери, въпреки които бракът му вървял добре.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.