Извънредно: Д-р Димитров е много зле, близките му в шок! (още за състоянието му + нови скандални факти от прокурора)

https://goreshto.net/novini/izvanredno-d-r-dimitrov-e-mnogo-zle-blizkite-mu-v-shok-oshte-za-sastoyanieto-mu-novi-skandalni-fakti-ot-prokurora/50289 Goreshto.net
Извънредно: Д-р Димитров е много зле, близките му в шок! (още за състоянието му + нови скандални факти от прокурора)

Какво се случва с д-р Иван Димитров, това се питат всички след информацията!

Какво се случва с д-р Иван Димитров?! Ден след като бе освободен от ареста, той се скри от медиите. Тази сутрин пловдивчанинът трябваше да се яви в студиото на Би Ти Ви, както бе обещал. По-късно обаче се разбра, че няма да дойде. Оказа се, че лекарят, застрелял крадеца Жоро Плъха, изведнъж се почувствал много зле и се наложило спешно да влезе в болница. Състоянието му шокирало близките и особено съпругата му, но така и няма точна информация към момента от какво точно се оплаква. В общественото пространство се вихрят две теории и две коренно противоположни настроения. Едните, разбира се, твърдо стоят зад гърба на медика от Пловдив и настояват, че той е спасил живота си и този на семейството си. А не е извършил престъпление. Другите обаче остро контрират с мотива, че близките на Димитров не са били у дома си във въпросната нощ и е нямало как да бъдат застрашени от Жоро Джевизов - Плъха. Каква е причината за първоначалната лъжлива версия, че жена му и децата спели в апартамента, още не е ясно. Днес нови разкрития по случая направи и заместник-окръжния прокурор Галина Андреева. Тя категорично заяви, че е останала страшно учудена от изявленията на д-р Иван Димитров на излизане от ареста вчера. "Той обясняваше как с едно хвърляне на нож е получил две наранявания. Това е меко казано нелогично. Няма как да пренебрегнем и въпросите защо лекарят не се е обадил на полицията - нито преди, нито след инцидента. Защо е тръгнал сам да заличава следите и защо не е послушал близките си, които са го съветвали да се предаде. И да помогне за изясняването на случая, щом е било нападение от страна на Джевизов", заяви Галина Андреева. Лелята на д-р Иван Димитров също в последния момент се отказала да говори пред Би Ти Ви днес. Ако неговата причина е здравословното му състояние, то какво е обяснението на госпожата, питат се стотици в мрежата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.