България Новини

Извънредно: Д-р Димитров е много зле, близките му в шок! (още за състоянието му + нови скандални факти от прокурора)

Какво се случва с д-р Иван Димитров, това се питат всички след информацията!

Какво се случва с д-р Иван Димитров?! Ден след като бе освободен от ареста, той се скри от медиите. Тази сутрин пловдивчанинът трябваше да се яви в студиото на Би Ти Ви, както бе обещал. По-късно обаче се разбра, че няма да дойде.

Оказа се, че лекарят, застрелял крадеца Жоро Плъха, изведнъж се почувствал много зле и се наложило спешно да влезе в болница. Състоянието му шокирало близките и особено съпругата му, но така и няма точна информация към момента от какво точно се оплаква.

В общественото пространство се вихрят две теории и две коренно противоположни настроения. Едните, разбира се, твърдо стоят зад гърба на медика от Пловдив и настояват, че той е спасил живота си и този на семейството си. А не е извършил престъпление.

Другите обаче остро контрират с мотива, че близките на Димитров не са били у дома си във въпросната нощ и е нямало как да бъдат застрашени от Жоро Джевизов – Плъха. Каква е причината за първоначалната лъжлива версия, че жена му и децата спели в апартамента, още не е ясно.

Днес нови разкрития по случая направи и заместник-окръжния прокурор Галина Андреева. Тя категорично заяви, че е останала страшно учудена от изявленията на д-р Иван Димитров на излизане от ареста вчера.

“Той обясняваше как с едно хвърляне на нож е получил две наранявания. Това е меко казано нелогично. Няма как да пренебрегнем и въпросите защо лекарят не се е обадил на полицията – нито преди, нито след инцидента.

Защо е тръгнал сам да заличава следите и защо не е послушал близките си, които са го съветвали да се предаде. И да помогне за изясняването на случая, щом е било нападение от страна на Джевизов”, заяви Галина Андреева.

Лелята на д-р Иван Димитров също в последния момент се отказала да говори пред Би Ти Ви днес. Ако неговата причина е здравословното му състояние, то какво е обяснението на госпожата, питат се стотици в мрежата.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.