България Новини

Бременна е: Щерката на Борисов го просълзи с новината, че чака второто му внуче! (четете подробностите)

Бойко Борисов ще става дядо за втори път, честито да му е!

Страхотна новина изненада Бойко Борисов, покрай драмите с ЧЕЗ, Гинка Върбакова и атаките на Корнелия Нинова. Премиерът едва ли можеше да дочака по-голямо щастие от това, което му съобщи единствената му дъщеря Венета Борисова.

А именно, че е бременна. И че е в трепетно очакване на второто му внуче. Това разкриха сензационно източници пред вестник “Галерия” като уточниха, че до момента новината се е знаела само от семейството.

Венета и мъжът й Иван не искали да избързват и да “бият тъпана”, за да избягат поне за малко от всички писания по медиите. Които, от сега нататък, неизбежно ще ги заливат.

Все пак внучето на премиера е това, не е бош лаф работа. Самият Бойко Борисов бил най-щастлив от бременността на Венета. Припомняме, че той още навремето беше пожелал второ дете на нея и зет си Иван. Но не бързаше и не ги питаше кога.

“Здрави и живи да са! Да се обичат и разбират, пък останалото ще стане, като му дойде времето. Искам да имат още едно, че и още две деца, но това е Божа работа. Нито бързам, нито ще им се бъркам”, призна преди време Бойко Борисов.

Както знаем, неговият първороден внук Бойко – младши, се роди на 31 януари 2016-та година. А втората бременност на Венета идва тъкмо навреме и в рамките на нормалното.

Повечето хора предпочитат разликата между децата им да не е по-голяма от 2-3 години, за да могат да израснат заедно и да споделят всичко едно с друго. Венета Борисова и Иван обаче не работили по план, а оставили нещата на случайността.

Ето, че съдбата си каза думата и след месеци ще ги дари с още една рожба. Малкият Бойко също вече знаел, че ще си има братче или сестриче и нямал търпение бебето да се появи на бял свят, пише “Галерия”.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.