България Новини

Премиерът Борисов извън себе си от щастие: Щерка му поднесе най-прекрасната новина! (още подробности)

Това е огромно щастие за Бойко Борисов, който си го пожела отдавна!

Премиерът Бойко Борисов не е на себе си от щастие. Дни, след като на бял свят се появиха новородените внуци на сестра му Красимира – близнаците Борис и Красимир, дойде и поредната изненада.

Тя е повече от прекрасна и е това, което Борисов пожела от сърце на дъщеря си Венета и зетя Иван още през март миналата година. А именно – да го дарят с още едно внуче.

“Желая от сърце на Венета и Иван да си имат още дечица и този път да ги кръстят на неговите родители. Защото високо ценя и съм благодарен на зет си, че пожела първородното им дете да носи моето име. Най-важното обаче е всички да са живи и здрави”, каза тогава Бойко Борисов.

И ето, че пожеланието му е на път да се сбъдне, защото Венета Борисова вече работи за второ бебе. Това разкриха близки до семейството на премиера – убедени, че той напълно заслужава това щастие.

“Може и да няма съпруга, но поне Бог го е дарил с наистина прекрасна и много свястна дъщеря, както и с прелестно внуче. Бойко младши расте бързо и е истинска кукличка”, коментират източниците.

Припомняме, че внучето на премиера се роди на 31 януари миналата година и само след броени месеци ще стане на две годинки. Напълно подходящо време за нова бременност на Венета Борисова.

Щерката на министър-председателя също винаги е искала да има поне две дечица и ето, че моментът май вече е дошъл. Венета много се зарадвала на появата на близнаците в семейството на леля си Красимира и затова побързала да предупреди татко си “да се готви”.

“Важното е, че го искат, а искаш ли го силно, ще стане. Въпрос на време е Бойко да научи благата вест за втори път. Щом се работи по въпроса, работата е наполовина опечена. Само да са живи и здрави младите, останалото знаят как да си го направят сами”, пожелават им близки и приятели.

Въпреки спекулациите и вечните обвинения към управлението на Борисов, до момента никой не е изрекъл лоша дума за дъщеря му. Венета Борисова отдавна е доказала, че се справя сама с живота. А хората, които я познават, я обичат заради добротата, скромността и непристорената й непринуденост в общуването с всички. Дано желанието й скоро да се сбъдне и да дари татко си с още едно (пък може и две, знае ли се) внучета!

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.