Направиха сефтето: Емилия и Жорж Башур се показаха заедно за първи път! (влюбени ли ви изглеждат - СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/napraviha-sefteto-emiliya-i-zhorzh-bashur-se-pokazaha-zaedno-za-parvi-pat-vlyubeni-li-vi-izglezhdat-snimki/50283 Goreshto.net
Направиха сефтето: Емилия и Жорж Башур се показаха заедно за първи път! (влюбени ли ви изглеждат - СНИМКИ)

Емилия и Жорж Башур показаха първите си фотоси заедно!

Мина повече от месец, откакто Емилия излезе в ефира на Нова телевизия и обяви връзката си с Жорж Башур. Бизнесменът милионер е голямата любов в живота й - или поне така смята и твърди певицата. Която окончателно прекъсна връзката си с Коко Динев. Странно как само месеци, след като роди дъщеря на Коко Динев, Емилия се раздели с него и се хвърли в обятията на Башур. Но, както се казва, любовта не пита. Изпълнителката на "Смелите си имат всичко" не спира да твърди колко е щастлива, а усмивката не слиза от лицето й. Преди броени часове тя реши и да се покаже за първи път с Жорж Башур. Да направи сефтето, както се казва. Емилия постна снимка в мрежата, на която двамата с Жорж се държат за ръце.

А над фотото написа: "Време е, любов! Това е ръката, която няма да пусна никога" - дано и да се окаже така, разбира се. Определено и с просто око се вижда, че Жорж Башур е в пъти по-добре изглеждащ от бившия й Коко Динев.

Той е доска висок, едър и добре сложен мъж, и действително може да се каже, че притежава магнетично излъчване. Дали то се дължи на парите или на личните му качества обаче, е друг въпрос. А може би и на двете заедно. Под снимката на Емилия моментално заваляха коментари от потребители и фенове. Повечето от тях признаха, че двамата са чудесна двойка. Но имаше и доста скептици, които не спестиха мнението си на пайнерката. "Добре бе, Еми. Защо всеки път трябва да бъдеш с чичка, поне 15 години по-стар от теб?! Как не можеш да си намериш едно нормално, хубаво и свястно момче, с което да изживееш една нормална и истинска любов?! Или без пари, коли и власт любовта я няма, а?!", пише потребител в мрежата. А друг допълва: "От трън, та на глог! Да мине малко време и ще си говорим пак. Само дано не избърза и не надуе корема трети път. Че да видим после докато се разхожда като кит по улиците, този чаровник с какви млади и засукани мадами ще си пърха". Мнения много, но никое от тях не може да помрачи щастието на Емилия с Жорж Башур. Дано да е така и занапред.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.