Горещо Новини

Честито: Емилия се сгоди за Жорж Башур, бременна е с бебето му! (взривяващи подробности + СНИМКИ)

Емилия вече е сгодена жена, ще се омъжва за Жорж Башур!

Честито на Емилия и Жорж Башур. Двамата се сгодиха официално преди дни като за щастливото събитие съобщи лично братовчедката на певицата Стела Михайлова. Последната тагна в мрежата Емилия и Башур по време на годежа им.

Над фотоса тя написа “Имаме си голям повод за празнуване!”, придружен с емотикони на огън, сърчица и годежен пръстен с диамант. Оказа се, че Емилия вече наистина и окончателно е изтрила Коко Динев от живота си. Нещо повече – тя ще се омъжи бременна.

Това именно е втората бомба, която избухна още по-силно от първата за годежа. Близки до певицата подшушнаха, че именно по тази причина Жорж Башур е избързал да предложи брак на любимата си, която носи детето му.

Слуховете за бременността й обаче не са сами по себе си и без доказателствена част. Сами може да погледнете снимките от последното участие на певицата, на които тя разхожда голям корем по сцената.

Колкото и напълняла да беше, Еми никога не е имала подобен тумбак – не и ако не носи дете в утробата си. Източниците са категорични, че е заченала от Жорж Башур и няма търпение да се превърнат в истинско сеемйство, че и с наследник за капак.

Както знаем, това ще бъде третото дете за Емилия. Тя роди сина си Иван и дъщеричката Мира от Коко Динев, а децата без проблеми се виждат с родителя си. Емилия обаче така и не видя сватба от милионера, който бе сключил брак само с колежката й Анелия преди години.

“Емито винаги си е мечтаела да бъде булка. Тя е романтична и нежна дама, тип принцеса. И традициите, както и красивите жестове от страна на мъжа, за нея не са отживелица, а нещо много желано и съществено. Жалко, че Коко не й ги даде толкова време, но сега пък съдбата й компенсира с Жорж”, коментират източниците.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.